INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FC BARCELONA - REAL SOCIEDAD 4-1

VIDEO Barça, în luptă cu ea însăşi » Catalanii şi-au egalat propriul record: 6 victorii în 6 meciuri, după 4-1 cu Real Sociedad

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 septembrie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 25 septembrie 2013 02:24

FC Barcelona a cîştigat în faţa lui Real Sociedad, scor 4-1. Golurile au fost marcate de Neymar, Messi, Busquets şi Bartra.

Cu această victorie, catalanii şi-au egalat propriul record, adunînd 6 succese din 6 partide disputate, iar sîmbătă, contra Almeriei, ar putea bate acest record, cu încă o victorie.

VEZI REZUMATUL PARTIDEI!

Rotaţiile la care apelează tehnicianul Barcelonei, Gerardo Martino, l-au lăsat în afara lotului pe Cesc Fabregas.

Neymar, primul gol în La Liga
După doar 5 minute de joc, brazilianul Neymar a deschis scorul, din centrarea lui Alexis Sanchez, cu noroc, profitînd de o gafă a apărării lui Sociedad.

Conexiunea Messi-Neymar, din ce în ce mai eficientă
Golul doi a venit după o acţiune a lui Neymar, care a arătat de ce era atît de lăudat în Brazilia pentru tehnica sa: a trecut de doi adversari, a centrat perfect, iar Messi a înscris (min. 8) cu capul al 7-lea gol în acest sezon, în campionat.

Busquets şi-a trecut şi el numele pe tabelă în minutul 23, cu un şut frumos din afara careului, după o acţiune superbă a lui Messi. De la Bella a redus din diferenţă în minutul 64, după neatenţia lui Pique iar Bartra a stabilit scorul final în minutul 74, după o fază a aceluiaşi Messi.

Messi, schimbat din  nou
Gerardo Martino rămîne fidel ideilor sale şi l-a schimbat din nou pe Messi. Sergi Roberto a intrat în locul său cu 10 minute înainte de final. Obiectivul antrenorului este să-l aibă pe compatriotul său cît mai odihnit la fiecare meci. "Leo nu vrea să fie schimbat niciodată, dar obligaţia mea e să am grijă de el şi să încerc să-l protejez de eventuale accidentări. Vreau să am jucătorii într-o formă cît mai bună pe final de sezon. Am discutat deja despre asta"

Busquets l-a trimis 7 zile pe tuşă pe Mascherano!
Javier Mascherano e nevoit să ia o pauză de o săptămînă după o intrare involuntară a colegului său, Sergio Busquets. (VIDEO)

Fundaşul acuză o lovitură la bicepsul femural de la piciorul drept, după ciocnirea violentă cu Busquets. Testele medicale efectuate imediat după meci recomandă 7 zile de odihnă pentru argentinian, ceea ce înseamnă că nu va fi disponibil pentru a juca împotriva Almeriei, sîmbătă. Totodată, Mascherano e incert pentru înfruntarea cu Celtic, de pe 1 octombrie. 

Echipa folosită de Gerardo Martino:
Valdes - Alves, Pique, Mascherano (Bartra '34), Adriano - Xavi, Busquets, Iniesta - Alexis Sanchez, Messi (Sergi Roberto '80), Neymar (Pedro '75)

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (30)
monere1980
monere1980  •  26 Septembrie 2013, 02:21
Postat de sasquatchro pe 25 Septembrie 2013, 22:04

Baiete, are dreptate cine te baga in seama cu "argumente", esti dus cu scufita, mansarda, etc... In enumerarile tale iti scapa aspectul ca te contrazici singur. In rest, numa' de bine, mestere. Te pup! Hai, ca spre deosebire de tine traim in realitate, manele mic!

E bine ca traiti in realitate, conteaza insa si ce intelegeti din realiatea aia in care traiti :) ..... In fine.... Vad ca de recuperat sinteti deja irecuperabili (tu, hererra si rs), dar nu asta voiam sa zic. Ci faptul ca imi spuneti degeaba manele ptr ca nu sint manelist. Nu ca ar fi rau sa fii manelist (unele manele chiar sint faine), dar nu ma jigniti daca-mi ziceti asa. Incercati altceva :))

sasquatchro
sasquatchro  •  25 Septembrie 2013, 22:04
Postat de monere1980 pe 25 Septembrie 2013, 20:59

dinamo kiev*

Baiete, are dreptate cine te baga in seama cu "argumente", esti dus cu scufita, mansarda, etc... In enumerarile tale iti scapa aspectul ca te contrazici singur. In rest, numa' de bine, mestere. Te pup! Hai, ca spre deosebire de tine traim in realitate, manele mic!

monere1980
monere1980  •  25 Septembrie 2013, 20:59
Postat de monere1980 pe 25 Septembrie 2013, 20:50

4) "Norocul lor ca i-au razbunar bavarezii" >>>> Norocul lor??? Cum s-a sters eventuala pata pe care-o visezi DOAR tu, de pe imaginea Leverkusen-ului daca Munchenul a jucat Barca in picioare? Poate norocul fanilor germani care au suferit ptr infrangerea leverkusenului ca au fost razbunati ulterior de Bayern, nu norocul lui Leverkusen. 5) "marele Bayern avea 0-4 pe Camp Nou in minutul 42" >>>>> Lasa ba ca si marele Milan si-a luat-o cu 4-0, si pun pariu ca si-au mai luat-o si altii. Dar daca e sa spunem lucrurilor pe nume atunci si marea Barcelona si-a luat-o cu 7-0 de la Bayern, cu 4-0 de la Milan, cu 5-0 de la Chelsea, cu 4-0 de la.... DINAMO

dinamo kiev*

Vezi toate comentariile (30)
Comentează