INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INTER - JUVENTUS 1-2

VIDEO Pascudetto » Interul lui Chivu s-a înclinat, 1-2, în faţa vechii şi, probabil, noii campioane Juventus

Chivu (stînga) a tras din greu de Quagliarella, care a reușit golul 100 în Italia, devenind al patrulea jucător ce marchează tuturor echipelor din acest campionat Foto: Reuters
Chivu (stînga) a tras din greu de Quagliarella, care a reușit golul 100 în Italia, devenind al patrulea jucător ce marchează tuturor echipelor din acest campionat Foto: Reuters

Articol de - Publicat duminica, 31 martie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 30 martie 2013 22:48

Trupa lui Conte s-a revanşat la Milano pentru înfrîngerea din tur în Derby d'Italia şi, în ajunul Paştelui, a sprintat decisiv către al doilea titlu consecutiv


Juve nu uită şi nici nu iartă. Liderul a pierdut primul joc în campionat contra Interului, ce i-a oprit la 49 seria invincibilă, dar s-a revanşat ieri. A triumfat în Derby d'Italia (2-1) pe "Meazza" şi, în ajunul Paştelui, a pus sigiliul pe al doilea titlu la rînd, fiind aproape imposibil de ajuns de Napoli şi Milan.

Click aici pentru rezumatul VIDEO!

La fel ca în tur, trupa lui Conte a pornit perfect şi a deschis balul. Quagliarella l-a executat cu un şut din 25 de metri pe Handanovici. Putea rezolva meciul pînă la pauză, dacă Vidal primea penalty la faultul comis de portarul sloven. A şi riscat, Buffon intervenind formidabil la Cassano şi Palacio!

Inter a sperat după egalarea lui Palacio (54), minunat servit pe culoar de Cassano. A sperat numai 6 minute. Defensiva interistă a dormit, Chivu cerînd nejustificat un aut, iar Matri a punctat la colţul scurt. Assist Quagliarella. A fost apoi rîndul nerazzurrilor să li se refuze un 11 metri clar, Cassano fiind faultat de Chiellini. Asaltul la poarta lui Buffon n-a schimbat nimic, iar Chivu se depărtează de Ligă.


Salvat de Conte
Nervii l-au făcut pe Cambiasso să-şi piardă capul în prelungiri. Puţin a lipsit să nu-i rupă piciorul lui Giovinco, intrat şi el în repriza secundă. L-a atacat criminal şi a luat "roşu" direct, fiind salvat de furia juventinilor de antrenorul Conte! După meci, argentinianul a mers însă la vestiar să-i ceară scuze lui Giovinco!

LAZIO - CATANIA 2-1
Ştefan Radu, demon şi înger
Ştefan Radu continuă să viseze la Ligă cu Lazio după victoria (2-1) cu Catania. Folosit stoper stînga, fostul dinamovist a centrat la Kozak, iar Legrottaglie a deviat în propria poartă pentru 1-1. Radu şi-a spălat păcatele pentru gafa de la reuşita siciliană. A degajat în Izco şi mingea a ricoşat în plasă. Lazio a întors scorul în două minute, Candreva transformînd penaltyul scos de Ederson.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează