INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Zidane l-a sunat pe Ronaldo după acuzațiile Fiscului! Mesajul tehnicianului pentru vedeta sa

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat duminica, 18 iunie 2017 10:54

"Ronaldo pleacă de la Real. E o decizie definitivă. L-a anunțat pe președintele Florentino Pérez și le-a spus colegilor de la «națională»", a dezvăluit zilele trecute cotidianul lusitan A Bola. 

Azi, Marca a lansat pe copertă reacția antrenorului blanco. Potrivit jurnalului madrilen, Zidane i-a telefonat lui Ronaldo și l-a rugat să rămână: "Cris, nu vreau să pleci! Ești vital pentru Real cu spiritul tău de luptător și cu golurile tale".

În 8 ani pe "Santiago Bernabeu", CR7 a marcat 406 goluri și a reușit 111 assisturi în 394 de meciuri jucate în toate competițiile.

Cristiano riscă 7 ani de închisoare pentru cele 4 delicte fiscale, dar este posibil să scape cu suspendare. Și cu o amendă de 28 de milioane de euro. 

11 trofeea cucerit Cristiano Ronaldo la Real Madrid, inclusiv 3 Ligi ale Campionilor în ultimele 4 sezoane (2014, 2016, 2017)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează