INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  CAMPIONATUL MONDIAL

Victor Piţurcă se apără după calificarea Greciei: "Nu mă miră! Toată lumea a crezut că vorbesc ca să-mi găsesc scuze"

foto: reuters
foto: reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 iunie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 25 iunie 2014 11:32

Grecia s-a calificat dramatic aseară în optimile Campionatului Mondial după ce a învins-o pe Coasta de Fildeş cu un gol marcat din penalty în prelungirile partidei.

Calificarea grecilor a fost comentată şi de Victor Piţurcă. Selecţionerul României laudă echipa care ne-a eliminat în play-off-ul pentru turneul final:

"Nu mă miră calificarea Greciei. Toată lumea a crezut că vorbesc ca să-mi găsesc scuze. Toată lumea m-a pus la zid şi a zis că echipa Greciei este îmbătrînită. Este o echipă puternică, solidă. Joacă în interesul momentului. Indiferent cu cine joacă, evoluează la fel. Dacă au nevoie să atace, atacă.

Cînd au fost în avantaj s-au retras în apărare, aşa cum fac toate echipele, chiar şi cele mari. Noi am simţit pe propria piele forţa Greciei. Cred că a fost penalty clar la Samaras. Nu este nimic nou la echipa Greciei. Au apărut 2-3 jucători mai noi în posturile de atac.

Ar fi bine ca Grecia să se califice cît mai departe la acest turneu final, jucătorii să aibă vacanţă scurtă. Dar grecii sînt fotbalişti puternici. Trebuie să fim optimişti şi cu puţină atenţie putem obţine un rezultat bun în meciul cu Grecia", a spus Piţurcă la TVR.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (32)
bamse1901
bamse1901  •  26 Iunie 2014, 10:24

Grecii nu sunt buni au avut noroc mai pity cu acel penalty inexistent. problema a fost ca tu nu ai facut nicio schema de joc in cele 2 meciuri facute cu ei, nu ai avut nicio ocazie, deci nu te mai apara, ca nu esti antrenor

tb73
tb73  •  26 Iunie 2014, 06:48

Nea Pitzi, mai are rost sa jucam cu ei in preliminarii sau nu ne prezentam si scapam mai usor???

gazistu
gazistu  •  25 Iunie 2014, 19:11

acum putem sa obtinem un rezultat bun? acum? atunci de ce nam putut?

Vezi toate comentariile (32)
Comentează