INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  GERMANIA - SUEDIA 2-1

Atacuri incalificabile după Germania - Suedia 2-1 » Un jucător e amenințat cu moartea și e victima atacurilor rasiste: "E stupid să-l acuzi pentru asta!"

Jimmy Durmaz, numărul 21, trăiește un adevărat coșmar după meciul cu Germania // FOTO: Reuters
Jimmy Durmaz, numărul 21, trăiește un adevărat coșmar după meciul cu Germania // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 iunie 2018 18:42

Suedia trăiește o adevărată dramă după roller coaster-ul cu Germania de sâmbătă, câștigat de nemți cu 2-1. După ce la un moment dat erau aproape calificați în optimi, suedezii au acum șanse destul de mici să termine pe unul dintre primele două locuri.

Unii dintre fanii Suediei au apelat la metode incalificabile pentru a-și vărsa nervii după eșecul favoriților. Principalul vizat a fost Jimmy Durmaz, 29 de ani, mijlocașul lui Toulouse, cel care a comis faultul premergător eurogolului lui Toni Kroos.

Născut în Suedia, din părinți sirieni care au emigrat din Turcia, Durmaz a fost ținta atacurilor rasiste și a amenințărilor cu moartea venite pe rețelele de socializare din partea propriilor conaționali.

"Nu sunt îngrijorat cu privire la asta. Sunt mândru să fiu la acest Mondial pentru a-mi reprezenta țara", a declarat Durmaz, potrivit BBC.

În apărarea lui Durmaz au sărit numeroși coechiperi: "A alergat și a luptat tot meciul. A fost pur și simplu ghinion la acel fault. E complet stupid să primească astfel de acuze", a declarat vârful John Guidetti, la rândul lui extrem de apostrofat pentru evoluția din meciul cu Germania.

Vezi aici toate detaliile despre partida Germania - Suedia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
109684413202521
Cornel Brincoveanu  •  25 Iunie 2018, 05:55
Postat de reddogsv pe 24 Iunie 2018, 22:08

Dupa poze am crezut ca e G. Enache...:)

GABI ENACHE, nu reusea sa-l faulteze p"ala ! Il ajungea , da' nu-l nimerea ! Si uite asa, nemtii isi faceau bocceaua !

bazileon
bazileon  •  24 Iunie 2018, 22:09
Postat de gtn5 pe 24 Iunie 2018, 20:38

e un sport european sa ai in echipa jucatori naturalizati,si asta nu numai in fotbal,cand castiga va laudati cand pierdeti ii denigrati,si voi ne dati lectii de toleranta si democratie.*** iar copii si nepotii nostrii si nu numai ai nostri vor trebui sa lupte si sa isi dea viata pentru asi apara tarile de ei.ADEVARUL E CA EUROPA PUTREZESTE INCETUL CU INCETUL.

La tine procesul e galopant.

reddogsv
reddogsv  •  24 Iunie 2018, 22:08

Dupa poze am crezut ca e G. Enache...:)

Vezi toate comentariile (12)
Comentează