INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  PRELIMINARII CM 2018-GRUPA I # UCRAINA - TURCIA (SÂMBĂTĂ, 21:45, DIGI 2)

N-au primă cu Ucraina, dar îi motivează Lucescu! Cum pregătește românul debutul pe banca turcilor

Guliver / Getty Images
Guliver / Getty Images

Articol de - Publicat joi, 31 august 2017 10:29

Mircea Lucescu nu scapă niciun detaliu în pregătirea debutului său ca selecționer al Turciei. Bun cunoscător al fotbalului ucrainean, antrenorul român a făcut radiografia fiecărui adversar de sâmbătă și a predat elevilor săi dosare stufoase, cu punctele forte și vulnerabile.

Mai mult, s-a ocupat și de partea psihologică a duelului de sâmbătă, de la Harkov, purtând, după ședințele tehnice, discuții individuale cu jucătorii săi și motivându-i.

Dacă federația de la Istanbul n-a stabilit nicio primă pentru "dubla" cu Ucraina și Croația, Il Luce le-a dat cel mai bun argument să ia 6 puncte: "Milioane de fani vor să vă vadă în Rusia, la Mondialul de la anul. Vă aflați la echipa națională, pentru că sunteți cei mai buni și eu știu că sunteți suficient de valoroși să vă calificați". 

"Lucescu are probleme de memorie"

Presa îl atacă pe Luce în problema străinilor din campionat, după ce a spus că regula celor 4 turci ar trebui revizuită. "Cred că a uitat să-și facă un control medical, are probleme cu memoria! Când era la Șahtior, avea o grămadă de brazilieni și, în finala Cupei UEFA cu Bremen, a folosit 3 ucraineni doar. Dacă venea director sportiv la Galata, se mai îngrijora de străini sau aducea români și brazilieni?", scrie Yasin Cam în Fanatik. 

Cu casa închisă împotriva Croației!

Turcii au vândut deja de pe 16 august toate biletele pentru partida contra Croației, la Eskișehir urmând să se joace cu casa închisă, marți. Va fi un stadion plin cu 35.000 de fani, și în întregime susținători ai "naționalei" Semilunii.

Federația de la Zagreb a anunțat că renunță la cota cuvenită suporterilor croați, astfel că tichetele disponibile au fost redistribuite gazdelor și s-au epuizat instant. 

"Îl respect pe Lucescu și știu că a chemat jucători talentați și i-a readus la echipa națională pe unii după mai multă vreme de absență. Vrea să restructureze fotbalul turcesc, dar îi urez să aibă succes după acest meci" Andrei Șevcenko, selecționer Ucraina

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
887888274661367
Pompiliu Bota  •  31 August 2017, 13:50
Postat de Gheorghe Clejanu pe 31 August 2017, 13:27

FOARTE MULTI ROMÂNI V-A TINE CU TURCIA DIN CAUZA LUI LUCESCU, UN OM IUBIT FFF. MULT IN ROMÂNIA . REGRET CĂ ESTE CRITICAT DE UNII ZIARISTI CARE SE ASEAMĂNA CA 2 PICATURI DE APA CU CÂTIVA ASA ZIȘI *ZIARISTI SPORTIVI* DE LA NOI, CARE SE CRED CEI MAI BUNI ANTRENORI LA FOTBAL. PUNCT SI SUCCES LUCESCU CU TURCIA.

Eu nu ,,v-a tine,, cu Luce pt ca e anti STEAUA si anti fotbal.

177015329491574
Gheorghe Clejanu  •  31 August 2017, 13:27

FOARTE MULTI ROMÂNI V-A TINE CU TURCIA DIN CAUZA LUI LUCESCU, UN OM IUBIT FFF. MULT IN ROMÂNIA . REGRET CĂ ESTE CRITICAT DE UNII ZIARISTI CARE SE ASEAMĂNA CA 2 PICATURI DE APA CU CÂTIVA ASA ZIȘI *ZIARISTI SPORTIVI* DE LA NOI, CARE SE CRED CEI MAI BUNI ANTRENORI LA FOTBAL. PUNCT SI SUCCES LUCESCU CU TURCIA.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close