INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  CSKA 1948 - FCSB 0-1

Gigi Becali a intervenit imediat după CSKA 1948 - FCSB și a făcut praf echipa: „El era ca la circ! Nu-mi dau seama ce se întâmplă, suntem scoși deja”

FCSB s-a impus în deplasarea cu CSKA 1948, scor 1-0, și este favorită la calificarea în turul 3 preliminar din Conference League. Gigi Becali a intervenit imediat după meci și a criticat dur jocul din partea repriză. +33   FOTO
FCSB s-a impus în deplasarea cu CSKA 1948, scor 1-0, și este favorită la calificarea în turul 3 preliminar din Conference League. Gigi Becali a intervenit imediat după meci și a criticat dur jocul din partea repriză.

Articol de - Publicat miercuri, 26 iulie 2023 22:40 / Actualizat miercuri, 26 iulie 2023 22:54

FCSB s-a impus în deplasarea cu CSKA 1948, scor 1-0, și este favorită la calificarea în turul 3 preliminar din Conference League. Gigi Becali a intervenit imediat după meci și a criticat dur jocul din prima repriză. 

  • Returul FCSB - CSKA are loc joi, 3 august, la București, pe arena Arcul de Triumf.

Gigi Becali a intervenit imediat după CSKA 1948 - FCSB: „Jucătorii se dau șmecheri, ei se cred fotbaliști”

Gigi Becali a declarat că nu mai speră la calificarea în grupele Conference League. Principala „țintă” a finanțorului de la FCSB a fost Octavian Popescu.

„Sunt mulțumit că am câștigat, dar nu e în regulă ce s-a întâmplat. În repriza a doua a fost ca în campionatul intern. Te domină echipe mici, nu ai voie, nu există așa ceva. Greșeli multe, Tavi Popescu parcă nu știu ce s-a întâmplat cu el. David Miculescu dădea pase la adversari, Crețu dădea assist pentru ei. 

Nu pot să îmi dau seama, nu înțeleg cum se poate întâmpla așa ceva. Azi am jucat cu o echipă care nu știe să dea gol. Cu danezii, dacă jucăm așa, ne spulberă. 

Jucătorii se dau șmecheri, ei se cred fotbaliști. Am văzut asta la Tavi Popescu, el se crede la circ. Joacă, mă, fotbal, el joacă la mișto. Aici e joc bărbătesc! Dacă nu e Djokovic avem mereu probleme? Să ne scoată el mereu?

Nu am nicio perspectivă la calificarea în grupe. Nu există nicio perspectivă cu echipa asta! Nu avem valoare de calificare. Poate vine acum Chiricheș, revine Djokovic.... dar nu știu.

Noi un meci mai jucăm în Europa, suntem scoși cu jocul ăsta!”, a spus Becali la „Sport Report”, emisiunea moderată la Orange Sport de Dan Udrea, redactorul-șef adjunct al Gazetei Sporturilor.

CSKA 1948 Sofia - FCSB // FOTO: Cristi Preda
CSKA 1948 Sofia - FCSB // FOTO: Cristi Preda
CSKA 1948 Sofia - FCSB // FOTO: Cristi Preda
CSKA 1948 Sofia - FCSB // FOTO: Cristi Preda
CSKA 1948 Sofia - FCSB // FOTO: Cristi Preda
+29 FOTO

Gigi Becali: „Dawa și Florinel Coman au fost singurii care au jucat”

Gigi Becali a avut și doi remarcați: „Singurul factor pozitiv e că Dawa a început să joace, să avem încredere în el. Florinel Coman fost la fel de bun ca de obicei”.

Poate vine Chiricheș și vom ieși și noi cu mingea jos. Un element contează în fotbal. De aia dau sute de milioane pe fundași, pe mijlocași. O singură echipă slabă dacă avem, treaba nu merge

Tavi e cuminte, dar nu știu ce se întâmplă. Probabil are nevoie și de un gol, să capete curaj. Aici e vorba și de atitudine! La fotbal trebuie bărbăție, nu să faci piruete. Vezi că nu poți în dribling, pasezi
- Gigi Becali

VIDEO. Ironie la adresa FCSB-ului » Momente tensionate în Bulgaria: „0% Steaua”

Citește și alte știri de la CSKA 1948 - FCSB: 

Prezență-surpriză în tribunele arenei „Vasil Levski” » Plecat în vară de la FCSB a venit să semneze cu CSKA 1948
CSKA 1948 - FCSB
Prezență-surpriză în tribunele arenei „Vasil Levski” » Plecat în vară de la FCSB a venit să semneze cu CSKA 1948
CSKA 1948 - FCSB, întrerupt 6 minute » Ce s-a întâmplat la Sofia
CSKA 1948 SOFIA - FCSB
CSKA 1948 - FCSB, întrerupt 6 minute » Ce s-a întâmplat la Sofia

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (97)
ceglumabuna
ceglumabuna  •  29 Iulie 2023, 11:44
Postat de balotelli pe 27 Iulie 2023, 19:57

Cel mai tare e ... de departe ... Catalynn. Pe el n-am cum să-l întrec și nu cred că cineva pe site-ul ăsta l-ar putea detrona vreodată. Iar pe tine nu te-aș putea depăși în sondaje la capitolul popularitate nici dacă m-aș mai naște de 27 de ori. :-)))

*** *** catalin .. :)) pacat ca foloseste clone sa se laude singur :))) Pacat ca pe stadion nu merge cu clone .. si hop 300 in tribuna .. si hop se fac 10 ani de stat la amatori ...:)) si hop vine si fcsb in ghencea ... hahahahahaha!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

VardyParty
VardyParty  •  27 Iulie 2023, 23:46
Postat de balotelli pe 27 Iulie 2023, 20:30

Vorba oltenilor care-l ironizează p-aici pe fratele Kuba : Forza PiSi'97! :-))). Hai că tre' să ai și pe PC opțiunea aia. Dacă nu pt. română, ...pentru engleză sigur o ai !

Hai ca o am, dar acum sunt la treabā, cu frații chinezi.

VardyParty
VardyParty  •  27 Iulie 2023, 21:02
Postat de balotelli pe 27 Iulie 2023, 20:24

Frate, văd că ne apar comentariile în timp real. Poate ai avut dreptate: ăștia chiar se tem să nu plecăm la bulgari, deși site-ul ăla unde mi-am făcut cont face parte din același trust elvețian. :-)))

da-da, mai stai tu o ora, sa vezi "timp real"

Vezi toate comentariile (97)
Comentează