INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FC COPENHAGA - STEAUA, JOI, 20:00, DIGISPORT 1, DOLCESPORT 1, PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

10 titulari şi jumătate » Doar revenirea lui Szukala mai poate schimba primul "11" al Stelei cu Copenhaga

Articol de - Publicat luni, 03 decembrie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 02 decembrie 2012 22:12

Laurenţiu Reghecampf nu le-a pregătit mari surprize danezilor de la FC Copenhaga.

Tehnicianul din Ghencea se gîndeşte să mizeze joi pe acelaşi prim "11" pe care l-a trimis pe teren la Chiajna, scor 6-0, adică să folosească sistemul 4-2-3-1. Reghe nu doreşte să rişte iar cu 4-3-3, mai ales că patronul Gigi Becali i-a reproşat că nu s-a închis mai bine cu Stuttgart (1-5): "Nu ştiu de ce am jucat atît de ofensiv. Ne trebuia o remiză!". Şi joi, împotriva danezilor, roş-albaştrii au nevoie tot de un punct pentru a prinde primăvara europeană. Bourceanu şi compania se pot califica şi în eventualitatea unui eşec la limită, cu condiţia ca şi ei să marcheze.

Singurul semn de întrebare e reprezentat de eventuala revenire a lui Lukasz Szukala (28 de ani), cel mai bun stoper al steliştilor în acest sezon. Iniţial s-a crezut că fundaşul central nu va mai putea evolua în 2012, dar polonezul a revenit ieri din Germania, unde a fost la tratament timp de aproape o săptămînă, iar Reghe speră să-l aibă apt joi seara. În condiţiile acestea, Gardoş va fi lăsat pe banca de rezerve.

"Szukala are şanse să-şi revină pînă la meciul din Danermarca. Sper să fie apt pentru că la Braşov s-a simţit lipsa lui şi a lui Georgievski"
Laurenţiu Reghecampf, antrenor Steaua

Cum va arăta Steaua la Copenhaga
Tătăruşanu - Chipciu, Chiricheş, Szukala (Gardoş), Latovlevici - Pintilii, Bourceanu - Ad. Popa, Rusescu, Cr. Tănase - Nikolici

Petrescu se teme
Antrenorul lui Dinamo Moscova, Dan Petrescu, e îngrijorat înaintea meciului de joi pe care steliştii în vor juca la Copenhaga. "Va fi mai dificil chiar şi decît cu Stuttgart. Mi-aş fi dorit ca Steaua să fie deja calificată! Am însă încredere în valoarea lotului şi în staff-ul tehnic. În schimb, nu-mi fac probleme că nu ia titlul în România. Campionatul îl va cîştiga la pas!", a spus "Bursucul" pentru DolceSport.

"Cîştigă la distanţă mare"
Actualii campioni sînt resemnaţi după ce-au terminat la egalitate, 1-1, cu Mediaş în ultima etapă. Vasile Maftei e convins că în acest an nu mai pot spera la titlu şi că Steaua e cea care-l va cîştiga: "Sperăm măcar să ajungem să ne apropiem de locul doi, pentru că la prima poziţie, v-am spus, este foarte greu. Steaua a luat o opţiune importantă şi cred că va cîştiga campionatul la diferenţă mare".

Stelea merge cu Astra
Fostul tehnician al celor de la Astra, Bogdan Stelea, consideră că fosta sa echipă va putea produce surpriza runda viitoare, în meciul cu Steaua. "Cei de la Astra chiar îi pot împiedica pe roş-albaştri. Au încredere, traversează o perioadă excelentă, n-ar fi exclusă o surpriză", a declarat Stelea pentru DigiSport.

GAZETA DE DUMINICĂ
Record Dodel: 5 goluri
Gazeta de ieri a fost prezentat modul în care un jucător a Stelei a reuşit în acest sezon ceea ce n-a izbutit deloc pînă acum în Liga 1. Cristi Tănase a înscris la Chiajna un gol şi, cum e cel de-al 5-lea în acest campionat, îi aduce un record personal pe prima scenă, deşi a debutat în Liga 1 încă din 2004. Toate golurile "decarului" Stelei au fost marcate în jocurile de campionat, în Europa League nereuşind să înscrie.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
walhalla
walhalla  •  03 Decembrie 2012, 11:17

Va fi greu la Copenhaga, dar nu mai greu decat cu Stuttgart.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează