EUROPA LEAGUE  ·  STEAUA

Adi Popa, pe aceeaşi listă cu Hagi, Zavoda şi Voinea: a debutat cu gol în meciurile europene pentru Steaua

Articol de - Publicat joi, 23 august 2012 00:00 / Actualizat joi, 23 august 2012 23:06

Adus în urmă cu nici o săptămînă de la Chiajna, Adi Popa a reuşit să-şi facă debutul în tricoul Stelei în partida cu Ceahlăul disputată duminică şi încheiată cu victoria bucureştenilor, scor 3-0.

Astăzi, "Motoretă" a debutat şi în cupele europene, şi nu oricum ci cu gol. Astfel, şi-a trecut numele pe o listă selectă cu nume precum Zavoda I, Florea Voinea, Hagi ori Dorin Goian, listă ce-i cuprinde pe jucătorii ce au izbutit să înscrie la primul meci în competiţiile continentale organizate de UEFA.

Adrian Popa este al 21-lea fotbalist ce a reuşit o astfel de perfomanţă. Primii au fost F Zavoda I (Borussia D - Steaua 4-2, 57), Tiberiu Bone (Borusia D - Steaua 4-2, 57) şi Florea Voinea (Steaua - Botev Plovdin 3-2, 62), în timp ce ultimii sunt Tatu şi Galamaz, ambii în meciul cu CSKA Sofia de la Cluj cîştigat de stelişti cu 2-0.

115 jucători şi-au trecut cel puţin odată numele pe tabelă în cupele europene pentru Steaua.Detalii cutremărătoare despre românca eliberată după 11 ani de sclavie în Spania. Greșeala făcută de proxeneți, așa au fost prinși
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
17:00 Tenis, WTA
Turneul din Palermo
Digi 2, Digi 4
Program TV complet

Liga 1