INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - RAPID VIENA 2-1 (1-3 ÎN TUR)

FCSB - RAPID VIENA 2-1 (1-3 în tur) // Doi oameni din fotbal sar în apărarea lui Andrei Vlad: "Va fi unul dintre marii portari ai României"

Articol de GSP - Publicat vineri, 31 august 2018 00:11

Andrei Vlad (19 ani) a comis câteva erori grave în returul din play-off-ul EL cu Rapid Viena, iar la o fază a greșit flagrant, oferindu-le austriecilor pe tavă golul calificării.

Cu toate acestea, Vlad e apărat Gabi Balint și Dumitru Dragomir, care consideră că rezerva lui Bălgrădean poate ajunge portar important.

"Acum vedem cât de importante sunt detaliile. Poate 1 din 10 antrenori nu l-ar fi folosit pe Bălgrădean la meciul cu Viitorul, se poate. Vezi că Vlad e tânăr și a gafat și nu te poți baza. Rămâi numai într-un portar? Nu te poți gândi că se întâmplă și așa ceva? Eu azi l-am văzut din prima repriză. Se vedea că are trac. E normal, e firesc.

Un portar are o responsabilitate de 10 ori mai mare decât un jucător de câmp. Când el e tânăr și n-are experiență, e normal să se simtă. Eu zic că nu trebuie să-l omorâm și să-l îngropăm pe băiatul acesta. Mai erau jucători de câmp care puteau să redreseze situația și să marcheze un gol, ca să intre în prelungiri. Au încercat, dar n-au mai reușit să joace așa de bine ca în prima repriză" a declarat Gabi Balint la TV Digi Sport.

Dumitru Dragomir a comentat și el, la Pro X: "Nu e Vlad vinovat, el va fi unul dintre marii portari ai acestei țări. Dacă îl mai lăsau să joace sau dacă îl mai băgau din când în când, avea și el experiență acum. Eu nu știu ce politică au cei de la Steaua".

  • Andrei Vlad n-a mai fost titular într-un meci oficial de pe 25 februarie 2018, FCSB - Sepsi 2-0.

FCSB a câștigat manșa retur a play-off-ului Europa League cu Rapid Viena, scor 2-1, însă austriecii merg în grupe datorită victoriei din tur, scor 3-1.

Vezi și: Gigi Becali anunță cea mai tristă seară europeană din viața lui: "O să mai plece doi jucători! Nu mai am ce face cu ei"

Ce gafe! Andrei Vlad le-a făcut cadou golul austriecilor

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (18)
1600894406626399
Marius-Adrian Daraban  •  31 August 2018, 11:33

E slab rau ca portar, se vede clar ca se chinuie, 0 talent

307323036288146
Manuela Anghel  •  31 August 2018, 10:46

prea plin de el -fite- nu poate progresa . nu are pic de priza la mingie boxeaza tot , cand mingia vine pe jos sta in genunchi ca fetele si nu mai poate pleca in lateral

106683413108068
Francisc Dascal  •  31 August 2018, 10:25
Postat de mickey13 pe 31 August 2018, 09:03

As fi de acord cu tine, dar nu prea am cum sa fiu in totalitate: 1; 3; 5 si 6. 100% de acord! 2. Doar ghinionul a facut ca meciul asta sa fie aparat de Vlad, dar, sa nu uitam, ca el a luat un gol, Pufi a luat in tur trei goluri. Ce-i drept ca aia au avut mai multe ocazii in prima repriza decat in celelalte 3, asta-i alta treaba. 4. Partial de acord: Budescu mai facea o faza, doua pe meci, poate mai scotea un gol, o pasa, dar Alibec s-a dus pe tobogan... E din ce in ce mai varza! PS: scoate CAPS-urile ca sunt enervante!

Nu conteaza cate goluri primesti pe meci ,conteaza in ce conditii ma refer aici la VLAD si BALGRADEAN.Poti primii de la 3 in sus daca nu gafezi si ai 5-6 interventii salutare.Cu privire la BUDESCU,ALIBEC ma refer cand ambii erau pusi pe treaba ,in forma.Trebuie cu anumiti jucatori sa lucrezi altfel,dar ALIBEC a fost distrus de la meci la meci,apoi a venit randul lui BUDESCU.TOATE BUNE si RESPECT mickey13.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează