INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CHELSEA - FRANKFURT 1-1 (5-4 DUPĂ PENALTY-URI)

Eden Hazard, după calificarea în finala Europa League: „Asta voi face dacă va fi ultimul meu meci”

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 mai 2019 15:49

 Eden Hazard (28 de ani) a transformat penalty-ul decisiv pentru calificarea lui Chelsea în finala Europa League în meciul câștigat cu Eintracht Frankfurt, scor 1-1 (5-4 după loviturile de departajare).

După 1-1 în tur și același rezultat în retur, meciul dintre Chelsea și Eintracht Frankfurt a ajuns să fie decis prin loviturile de departajare, iar englezii au avut câștig de cauză.

Dat ca și transferat la Real Madrid de către presa internațională în ultimul timp, Eden Hazard a păstrat misterul la finalul meciului cu nemții.

„Dacă va fi ultimul meu meci, voi încerca să fac totul pentru ca acest club să câștige un trofeu. Nu știu încă. Nu mă gândesc la asta. Mă gândesc doar să câștig ceva pentru acest club și pentru acest grup”, a spus Eden Hazard, potrivit Telegraph.

În ceea ce privește ordinea executării penalty-urilor, Hazard nu a simțit o presiune în plus fiind ultimul executant. În continuare, belgianul nu se gândește decât la câștigarea trofeului Europa League.

„Mereu îmi asum responsabilitatea când e nevoie. Suntem fericiți, dar nu s-a terminat. Mai avem de jucat un meci împotriva lui Arsenal. Trebuie să mergem acolo să jucăm bine și să câștigăm meciul”, a mai spus Hazard.

Vezi și:

Calificare dramatică » Totul s-a decis la penalty-uri! Chelsea - Arsenal e finala EL

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează