INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ȚSKA SOFIA - CFR CLUJ 0-2

ȚSKA Sofia - CFR Cluj 0-2. Mario Camora, mesaj pentru Rădoi, după o nouă victorie europeană: „Aștept a doua șansă!”

Mario Camora (33 de ani) a avut o prestație sigură și îi transmite lui Mirel Rădoi că așteaptă a doua șansă la națională. +49   FOTO
Mario Camora (33 de ani) a avut o prestație sigură și îi transmite lui Mirel Rădoi că așteaptă a doua șansă la națională.

Articol de GSP - Publicat joi, 22 octombrie 2020 19:43 / Actualizat vineri, 23 octombrie 2020 11:54

CFR Cluj a învins-o pe ȚSKA Sofia, scor 2-0, în primul meci al grupei A din Europa League. Mario Camora (33 de ani) a avut o prestație sigură și îi transmite lui Mirel Rădoi că așteaptă a doua șansă la națională. 

„Ne era dor să revenim în această competiție, să revedem și fani în stadion. E un start foarte bun pentru noi. Roma sigur că e favorită la câștigarea grupei, o echipă cu jucători foarte mari. E important însă ce facem noi. Bine că am câștigat, trebuie să începem cu dreptul și acasă, meciul următor”, a declarat Camora la „Digi Sport Special”.

Camora a trecut peste eșecul de la națională

„Am suferit cu toții la națională, dar viața merge înainte. Trebuie să avem capul sus, iar caracterul unui jucător se vede după meciurile mai puțin bune. Asta a fost părerea lor (n.r. criticilor). Fiecare om poate să spună ce vrea, iar eu respect asta. Din fericire suntem într-o țară în care libertatea de exprimnare există. Eu, din păcate, am greșit, dar ridic capul. Mi-a dat mai multă forță să joc cât mai bine la club, să primesc a doua șansă și să demonstrez că merit să fiu acolo”, a concluzionat Camora. 

FOTO. Cele mai tari imagini din ȚSKA Sofia - CFR Cluj 0-2:

+45 FOTO

Citește și alte știri despre Europa League: 

ȚSKA Sofia - CFR Cluj, fără măsuri de distanțare! Fanii s-au înghesuit, fără măști, în tribunele arenei „Vasil Lesvki”

Veste bună pentru Mirel Rădoi! Un om de bază al naționalei debutează astăzi în grupele unei cupe europene

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (7)
368023036732853
Iuga Mircea  •  23 Octombrie 2020, 06:55

Unde e Ducadam, o fi văzut ,meciul de la Sofia,unde Camora a jucat foarte bine și nu e singurul meci. Rădoi îl ține pe Bancu în teren pentru că ” e oltean de-al lui” nu pentru că e mai bun decît Camora!!!!!

clujcampion
clujcampion  •  23 Octombrie 2020, 03:56

Mario, nu incapi de bancu. E drept ca ala e un banc prost in fotbal, da e prazar si conteaza.

talpaiadului
talpaiadului  •  23 Octombrie 2020, 02:31

Camora este un fundas stanga foarte bun, mult peste Bancu. Cu Islanda a facut un meci slab, dar chiar si asa a fost unul dintre cei care au mai miscat ceva intr-o echipa a Romaniei care a fost catastrofala pe ansamblu. Respect Camora, eu chiar nu-l inteleg pe acest baiat care chiar vrea sa joace pentru Romania. E pe final de cariera, sanse de calificare la un turneu final oricum nu are, pentru ce sa riste vreo accidentare jucand acolo? Dupa parerea mea Camora chiar merita apreciat.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează