INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  JUVENTUS - REAL MADRID 0-3

Boloni despre cât de mult a muncit Ronaldo pentru a ajunge unul dintre cei mai buni: "Rămânea să exerseze mult după antrenament. Îi plăcea, pur şi simplu, golul"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 aprilie 2018 15:48

Cristiano Ronaldo a marcat superb, din foarfecă, în victoria de pe terenul lui Juventus, 3-0, din sferturile Ligii Campionilor. Ladislau Boloni, antrenorul care l-a descoperit pe Ronaldo la Sporting Lisabona în perioada 2001-2003, nu e surprins de golul fostului său elev.

"Este adevărat, a reuşit un gol fabulos. Bine, dar Cristiano Ronaldo deja ne-a obişnuit cu execuţii unice. Aşa că şi-a mai adăugat încă o reuşită superbă la lista lui extraordinară. Mă bucur foarte mult pentru fiecare gol pe care îl marchează şi sper să dea satisfacţie echipei sale, Real Madrid", a spus Boloni la TV Digi Sport.

Actualul antrenor al lui Antwerp a vorbit despre forma lui Ronaldo când lucrau împreună la Sporting.

"Nu, nu, nu, nu... Un antrenament are cu totul şi cu totul alt scop faţă de joc. Astfel de execuţii vin din inspiraţie, din instinct, din talent. Niciun antrenor nu pune ca temă la şedinţele de pregătire astfel de execuţii. 

Să nu încercăm să spunem că de mic copil făcea foarfeci sau alte lucruri. Da, de mic rămânea după antrenament mult în faţa porţii, aştepta mingi pentru a marca. Avea foame de execuţii. Îi plăcea, pur şi simplu, golul", a adăugat Boloni.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
mannecken
mannecken  •  04 Aprilie 2018, 23:51

In sfârsit un fotbalist de valoare pe care nu l-a descoperit Lucescu!!!

mannecken
mannecken  •  04 Aprilie 2018, 22:43
Postat de Gabriel Hazaparu pe 04 Aprilie 2018, 16:45

...."antrenorul care l-a descoperit pe Ronaldo"...!Dacă nu era nea Loti, Ronaldo muncea intr-un service auto! Nea Loti l-a făcut om pe ăsta! gsp...., jalnic taticu! Carierele lor s-au intersectat la un moment dat, dar Ronaldo ajungea oricum cine este si dacă îl avea antrenor pe Flocea! Tot respectul pt domnul Boloni!

Böloni spune acelasi lucru. Nu-si aroga dreptul de al fi descoperit.

madalin_eivissa
madalin_eivissa  •  04 Aprilie 2018, 21:02

BALON DE AUR 2008*****

Vezi toate comentariile (5)
Comentează