INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - PSG, 21:45. TELEKOM SPORT

Dezvăluiri incredibile despre Cristiano Ronaldo » Ce SMS le-a trimis francezilor de la PSG

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 februarie 2018 12:36

În ziua meciului dintre Real Madrid și PSG, France Football a făcut câteva dezvăluiri despre Cristiano Ronaldo.

Publicația franceză scrie că în 2012 Cristiano Ronaldo a trimis un SMS către oficialii lui PSG pentru a-l transfera de la Real Madrid. Motivul invocat la acea vreme de starul portughez era că echipa nu-l ajuta pentru a câștiga duelul de la distanță cu Lionel Messi.

"Vreau să merg la Paris. Mă vor cu adevărat acolo. Francezii vor fi fericiți să joc în campionatul lor și presa va face campanie în favoarea mea pentru Balonul de Aur", a fost mesajul trimis de Ronaldo la acea vreme.

Deși își dorea o schimbare, Ronaldo a rămas la Real Madrid unde a reușit să câștige patru Baloane de Aur.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
joschilotii
joschilotii  •  14 Februarie 2018, 15:20

Parca vad sms-ul: "salut domnii! sunt eu cristi de la real madrid...vreau sa incep prin a ura seicului sanatate, fericire si multi bani....am auzit ca francejii ma iubeste si ma sustine sa i-au balonul de ***, va rog io mult...daca vreti sa vin la voi la psd sunati-ma pe whatsapp sau da-ti un bip pe nr asta ca va sun io inapoi. va pup, doamne ajuta! cristi din madrid"

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează