INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FCSB - SPORTING 1-5

FCSB - Sporting 1-5// Neînțelegeri între Dică și Becali » Declarații contradictorii după eliminarea din Champions League

Articol de GSP - Publicat joi, 24 august 2017 00:20

FCSB a pierdut meciul cu Sporting, 1-5, din play-off-ul Champions Legue. Echipa roș-albastră va juca în grupele Europa League.

Deși patronul Gigi Becali a declarat că nu este interesat de grupele Europa League și vrea ca titularii să nu joace în această competiție, antrenorul Nicolae Dică este de alte părere. Tehnicianul stelist vrea ca echipa roș-albastră să aibă performanțe importante în grupele Europa League.

"Da, cu siguranță vrem ca în Europa League să aratăm mai bine decât în play-off. Da, nu vor fi adversari la fel de puternici, dar tot vor fi echipe bune. Vom merge să facem performanță în Europa League", a spus Dică la conferința de presă.

"Nu mă interesează Europa League. Băgăm rezervele. Mă interesa doar play-off-ul Champions League. Ne axăm pe campionat" Gigi Becali la TV Digi Sport.

 

Citește și: Șanse pentru urna 1! FCSB are nevoie de patru surprize în Europa League pentru a fi cap de serie în grupe 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (84)
431516447010175
Nuta Radu  •  29 August 2017, 07:38

Domnilor deala gsp,cum dracu o tineti langa cu rezultatul fcsb-lui 1-5,1-5 dar de ce nu o tineti langa ca dinamo a fost scoasa di primul tur la fel si craiova de asemeni viitorul a furato cu 4-0 si 3-1 nu vi se pare ca este jenant ca nu sunteti ziaristi corecti ,nu stiu cum de mai cumpara lumea gazeta eu unul NU.

898989
898989  •  27 August 2017, 21:02

Ba ***. Jucati fotbal la maxim de fiecare data si in orice competitie. Luati anu si miliardu. Io nu merg la munca si lucrez cand am chef sau numa in anumite zile.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sexilian
sexilian  •  27 August 2017, 18:43

declaratie cu care sa se puna la adapost dupa ce urmeaza........ETERNA SI MINUNATA UMILIRE ioropeana,ma-ntelegi.......pac pac.......

Vezi toate comentariile (84)
Comentează