LIGA CAMPIONILOR  ·  REUNIUNE

Imagine de colecție » Jose Mourinho, Cristi Chivu și eroii lui Inter s-au reunit la 10 ani de la triumful din Liga Campionilor

Cristi Chivu, câștigător al Ligii Campionilor în 2010 alături de Inter
Cristi Chivu, câștigător al Ligii Campionilor în 2010 alături de Inter

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 mai 2020 21:31

La zece ani după triumful din Liga Campionilor, Jose Mourinho (57 de ani) a sunat adunarea trupei fantastice de la Inter. Cristi Chivu (39 de ani) nu a lipsit de la reuniune.

Nerazzurrii nu au putut să sărbătorească așa cum și-ar fi dorit victoria obținută în finala cu Bayern Munchen, scor 2-0. Din cauza restricțiilor impuse pe fondul pandemiei de coronavirus, reuniunea a avut loc online, prin intermediul aplicației Zoom. 

Pe lângă Mourinho și Chivu, în conferință au mai intrat Julio Cesar, Milito, Sneijder, Maicon, Zanetti, Samuel, Cordoba și Materazzi. Cel din urmă a publicat o imagine din timpul discuțiilor.

Cristi Chivu a rememorat sezonul de vis

La un deceniu de la triumful cu Bayern, 2-0 în finala Ligii (22 mai 2010), ce a completat o „triplă" de vis, Chivu a rememorat reperele acelui sezon, într-un chat cu fostul său coleg nerazzurro Cordoba. „Mi-am învins teama și nesiguranța de după accidentarea la cap datorită lui Mourinho. În România se zice că pentru a cuceri ceva important e nevoie de un sacrificiu. Când eram la terapie intensivă la Verona, soția mi-a spus că acela e prețul cu care vom lua trofeul, dar i-am zis că e nebună!"

VIDEO / Prim-ministrul Spaniei a dat undă verde revenirii LaLiga în săptămâna 8-14 iunie

Citește și alte știri din fotbalul internațional:La o zi după asasinarea lui Emi Pian, peste 100 de capi, crema interlopilor din toată țara și din străinătate, s-au adunat la îndemnul unui influent interlop. Ce a urmat este de-a dreptul sfidător. Poliția s-a dus peste ei și...
Libertatea
Comentarii (1)
Alexandru Popa  •  24 Mai 2020, 12:55

Conform gsp, la video-conferință au participat 10 inși... În poză apar cu 60% mai mulți... Să se afle câți inși au participat de fapt? Și care sunt cei pe care gsp a "uitat" să-i menționeze? :))))

Vezi toate comentariile (1 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
16:10 Formula 1
MP al Marii Britanii
Digi, Look Sport, Telekom
20:30 BARAJ L1
Chindia - Mioveni
Look Plus, Telekom Sport și Digi
Program TV complet

Liga 1