INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »   JUVENTUS - REAL (MÂINE, 21:45, PROTV, DOLCE 1)

Juve are Gladiatorul! Dybala spune: ”Am văzut de 30 de ori acest film. În viață, nu te predai niciodată! Te ridici și lupți!”

FOTO: Guliver / Getty Images
FOTO: Guliver / Getty Images

Articol de - Publicat vineri, 02 iunie 2017 10:38

Paulo Dybala, cel care împinge mereu înainte jocul lui Juventus, e inspirat de filmul ce a câștigat premiul Oscar în 2001: "M-a învățat că, în viață, sunt momente când trebuie să găsești puterea să te ridici și să continui să lupți"

De el se teme Zidane. De talentul și de forța lui interioară, care acționează ca o propulsie asupra lui Juventus. La 23 de ani, Paulo Dybala e luptătorul bianconero mereu în ofensivă, obsedat și inspirat de " Gladiatorul, drama istorică a lui Ridley Scott premiată cu Oscar pentru cel mai bun film în 2001.

"Nu te pierde în bătălii inutile"

"Am văzut de 30 de ori «Gladiatorul». M-a învățat că, în viață, sunt momente când trebuie să găsești puterea să te ridici și să continui să lupți. Să nu te predai niciodată", afirmă mijlocașul argentinian. "În același timp, m-a învățat să nu mă pierd în bătălii inutile. De aceea, când lumea mă aseamănă cu Messi, întotdeauna spun că nu există comparație între noi. Sâmbătă, eu lupt pentru prima mea Ligă a Campionilor. Prima. Leo a câștigat deja patru. A mă implica în astfel de subiecte înseamnă să-mi irosesc timpul".

Două goluri cu care a îngenuncheat Barcelona

Supranumit La Joya, bijuteria, Dybala a marcat 4 goluri în această ediție de Champions. Trei dincolo de faza grupelor, două în cel mai important meci, în care Juventus a îngenuncheat tot o echipă spaniolă: 3-0 în fața Barcelonei lui Messi în turul sferturilor de finală. 

"În faza ofensivă, Dybala e cel mai periculos om al lui Juventus. Mereu se vorbește de el, dar în spatele lui e o echipă foarte puternică"
Zinedine Zidane, antrenor Juventus

19 goluri și 9 pase decisive are Paulo Dybala în 47 de meciuri jucate în acest sezon la Juventus

50.000.000 €este cota mijlocașului argentinian, conform analizei transfermarkt.de

Scrie cu piciorul drept

Dybala, un stângaci veritabil, încearcă în fiecare zi să-și îmbunătățească și piciorul mai slab, să-l antreneze. "Sunt născut stângaci, mă spăl și pe dinți cu stânga. Joc fotbal cu stângul, dar un mare fotbalist trebuie să-și folosească ambele picioare, ca Ronaldo. Așa că, pentru a crește abilitatea și sensibilitatea piciorului drept, scriu cu el. Îmi pun pixul între degete și scriu", a dezvăluit el presei italiene. z

Zidane răspunde cu "300"

Dacă Dybala se pregătește mental cu "Gladiatorul" lui Ridley Scott, Zidane își motivează jucătorii înaintea finalei cu "300 - Eroii de la Termopile", susține Marca. Antrenorul Madridului le pune scene din film și le vorbește în stilul regelui spartan Leonidas: "Toată lumea e împotriva noastră. Suntem singuri contra tuturor. Trebuie să luptăm pentru echipă și pentru familiile noastre. Presa vrea să ne vadă suferind și învinși. Dorința de a ne vedea căzuți ne face mai puternici. Forța noastră este doar în noi înșine. Să le arătăm că suntem o echipă!".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează