INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  JUVENTUS - ATLETICO MADRID 3-0

JUVENTUS - ATLETICO MADRID 3-0 // Cristiano Ronaldo a avut o premoniție incredibilă: le-a spus unor prieteni încă de luni că va da 3 goluri cu spaniolii

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 martie 2019 00:43

Cristiano Ronaldo a reușit hattrick-ul prin care a calificat-o pe Juventus în „sferturile” Ligii Campionilor în defavoarea lui Atletico Madrid, scor 3-0 (3-2 la general).

Interesant e că portughezul în vârstă de 34 de ani a avut o premoniție în ceea ce privește numărul de goluri pe care-l va marca în partida cu spaniolii.

Conform jurnaliștilor de la Marca, portughezul le-a spus luni unor prieteni că va reuși un hattrick în meciul cu Atletico Madrid și a reușit.

Sunt foarte fericit. A fost o seară magică. Am arătat în această seară că merităm să ne calificăm”, a spus Ronaldo la finalul meciului.

Vezi și:

JUVENTUS - ATLETICO 3-0 // VIDEO + FOTO Ronaldo i-a plătit-o lui Simeone! A copiat bucuria obscenă a antrenorului de la Atletico

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (4)
mosvasile
mosvasile  •  13 Martie 2019, 11:02

Cand tot jocul il face Mangiukic si Bernardeschi,hop si "martianul"la pomana!Ce nedreapta-i lumea!

christiano0
christiano0  •  13 Martie 2019, 08:32

La 1-0 pt Juve comentatorul de pe Digi Sport a abordat acest subiect legat de hattrick-ul lui Ronaldo. Daca ai vazut meciul pe Digi sigur ai auzit. De asemenea, citeam ca si fostul antrenor a lui Wolfsburg, care si el si-a luat 3 de la Ronaldo, a spus inainte de meci ca Ronaldo e capabil de asa ceva si cu Atletico. Si iata ca a fost !!

martinpen
martinpen  •  13 Martie 2019, 08:19

Ba, dar si spaniolii stiu sa minta? am inteles de unde invata gsp...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează