INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LINCOLN - CFR CLUJ

video Șumudică, ironizat după Lincoln - CFR Cluj: „A spart sticle în vestiar, dar i-a speriat mai mult pe adversari”

CFR Cluj a învins-o pe Lincoln, scor 2-1, în prima manșă a turului II preliminar din Liga Campionilor. Marius Șumudică a fost ironizat la final de Helmuth Duckadam, după ce antrenorul campioanei a declarat că a spart două sticle în vestiar la pauză. +4   FOTO
CFR Cluj a învins-o pe Lincoln, scor 2-1, în prima manșă a turului II preliminar din Liga Campionilor. Marius Șumudică a fost ironizat la final de Helmuth Duckadam, după ce antrenorul campioanei a declarat că a spart două sticle în vestiar la pauză.

Articol de GSP - Publicat marti, 20 iulie 2021 22:55 / Actualizat marti, 20 iulie 2021 23:02

CFR Cluj a învins-o pe Lincoln, scor 2-1, în prima manșă a turului II preliminar din Liga Campionilor. Marius Șumudică a fost ironizat la final de Helmuth Duckadam, după ce antrenorul campioanei a declarat că a spart două sticle în vestiar la pauză.

  • Toate detaliile despre Lincoln - CFR Cluj, AICI!
  • Returul din Gruia se dispută miercuri, 28 iulie.
  • Dacă trece de turul 2, CFR Cluj o va înfrunta mai departe pe Slovan Bratislava sau Young Boys. Meciurile din turul 3 preliminar vor avea loc pe 3/4 august, respectiv 10 august.

„Mă gândeam acum, făcând o glumă... El a spus că a spart două sticle și i-a trezit pe jucătorii CFR-ului. Eu cred că i-a speriat pe portarul și pe fundașul central de la Lincoln, care au greșit în repriza a doua. Ăia s-au speriat”, a declarat Duckadam, conform digisport.ro.

Cadou incredibil primit de CFR Cluj în Gibraltar

+6 FOTO

Imediat după pauză (52), Debeljuh a restabilit egalitatea - reluare cu capul, din 7 metri. Clujenii veneau după o primă repriză execrabilă - detalii, AICI.

Apoi, atacantul croat a adus-o pe trupa lui Șumudică în avantaj la capătul unei gafe semnate de Bernardo Lopes.

Portughezul a vrut să paseze „acasă” de la 30 de metri, dar l-a lăsat singur cu portarul pe atacantul croat. Debeljuh și-a păstrat calmul și a realizat „dubla”.

Lincoln - CFR Cluj 1-2. Marius Șumudică: „Am spart două sticle la pauză, să se trezească jucătorii”

„Am jucat pe un teren imposibil, nu puteai să degajezi. Am avut vântul contra noastră în prima repriză, orice degajare se oprea la 15 metri. Dar n-avem voie să primim gol în ultimele minute ale reprizei, facem aceleași greșeli.

Nu mai există echipe mici, ați văzut, ei se antrenează aici, pe sintetic, au avut un avantaj. Asta e, a trebuit să sparg două sticle la pauză, să se trezească, aveau nevoie de un șoc. Apoi am controlat jocul și n-am avut probleme. Important e că am adus 3 puncte României, pentru coeficient, și ne-am făcut viața ușoara la retur. Suntem aproape de grupele Conference League, care reprezintă o rețetă financiară de succes.

Victoriile aduc victorii. Este proverbul fotbalului. Va trebui să câștigăm și acasă, dar până atunci ne așteaptă Clinceniul, să vedem ce jucători avem proaspeți, după care ne vom gândi la returul cu Lincoln”, a declarat Șumudică.

Șumudică, ironizat după Lincoln - CFR Cluj: „A spart sticle în vestiar, dar i-a speriat mai mult pe adversari”

Statisticile meciului, via sofascore.ro

CFR Cluj și-a aflat posibilele adversare din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor

Dacă trece de turul 2, CFR Cluj o va înfrunta mai departe pe Slovan Bratislava sau Young Boys. Campioana României a evitat astfel echipe mai puternice, precum Dinamo Zagreb și Olympiacos.

  • Meciurile din turul 3 preliminar vor avea loc pe 3/4 august, respectiv 10 august. În cazul egalității la finalul celor două meciuri, se va trece la prelungiri și, dacă va fi necesar, la loviturile de departajare.

CFR Cluj, la un pas de grupele Conference League

Dacă CFR Cluj va ajunge în turul 3 și va pierde în fața viitoarei adversare, atunci va intra în play-off-ul pentru Europa League. Dacă pierde și acolo, merge în grupele Conference League.

În schimb, dacă CFR va trece de tururile 2 și 3 ale Ligii, va avea asigurată calificarea în grupele Europa League.

Așadar, prin calificarea în turul 3 preliminar al Ligii, vișiniii își asigură prezența în grupele unei competiții europene.

Lincoln - CFR Cluj, la TV: Look Sport+ și Digi Sport 1 au cumpărat meciul în ultima clipă

Drepturile de transmitere pentru Lincoln - CFR Cluj au fost în aer până în ziua meciului. Televiziunile din România s-au lovit de o problemă aparte. Cu o zi înaintea partidei, nimeni din Gibraltar nu asigura producția partidei!

Look Sport+ și Digi Sport 1 au anunțat în ziua meciului, ora 18:00, că transmit partida tur din Gibralar.

Citește mai multe știri despre Lincoln - CFR Cluj:

Să spună „Mersi!” » Cadou incredibil primit de CFR Cluj în Gibraltar

CFR Cluj, dezastru în apărare » Defensiva lui Șumudică, desființată de tiki-taka din Gibraltar

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (8)
1_0_1_0
1_0_1_0  •  22 Iulie 2021, 06:57

Șumudică merită să fie ironozat la greu dar în nici un caz de către un looser precum ***. Râde ciob de oală spartă...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cornelcc
cornelcc  •  21 Iulie 2021, 18:06
Postat de piet pe 21 Iulie 2021, 12:52

Hai să fim realiști, dincolo de a fii pro cfr sau contra. Echipa a jucat execrabil. Jucătorii liberi de contract sunt liberi și la sportul numit fotbal. Perechea de fundasi aleasă de doxatul antrenor este de cascadorii rasului. Mijlocasii sunt lenți și fără imaginație, iar în atac întâmplarea este arma de bază. Concluzie. Aduceți înapoi antrenorul numit dan petrescu dacă mai vreți rezultate. Terminati cu circul.

Conform spuselor lui, antrenorul nu e "doxat", e "bibilicat" sau "bibilicit", nu stiu cum e corect, ca el asa a spus, ca are bibilica!

biseptol
biseptol  •  21 Iulie 2021, 15:14

Ma intreb ce recipiente a spart. Apa e in plastic, de șampanie nu era cazul. O fi fost 2 fiole de anticarcel?!?!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează