INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CITY - CHELSEA 0-1

Mason Mount, discurs de campion după triumful din Ligă: „Tot ce îmi doream era un trofeu în tricoul ăsta. Știu că va fi greu pentru băieții de la City”

Mason Mount, în dreapta imaginii, sărbătorind triumful din Liga Campionilor +30   FOTO
Mason Mount, în dreapta imaginii, sărbătorind triumful din Liga Campionilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 mai 2021 01:04 / Actualizat duminica, 30 mai 2021 01:18

Chelsea a învins-o în finala Champions League, scor 1-0, pe Manchester City. Mason Mount (22 de ani) a cucerit primul trofeu din carieră și a oferit un discurs de adevărat campion. 

Toate detaliile despre Manchester City - Chelsea 0-1, finala Champions League, AICI!

„Nu pot să descriu în cuvinte. E imposibil! Jucasem două finale cu Chelsea și le-am pierdut pe ambele. Asta doare... Tot ce îmi doream era să ridic un trofeu în tricoul ăsta. 

Să îmi îndeplinesc visul chiar în Liga Campionilor... Am jucat împotriva unor echipe tari, am ajuns și finală și am câștigat-o. E special. În acest moment suntem cea mai bună echipă din lume. Nimeni nu ne poate lua asta!”, a spus Mount, conform BBC. 

Mount empatizează cu adversarii de la City

„Ce echipă e Manchester City! Ați văzut ce a reușit în Premier League. A fost un meci atât de greu. Am izbutit să marcăm, apoi ne-am apărat. Am lăsat acolo toată energia. Ce să mai zic? Este incredibil! Tatăl meu a coborât din tribune să mă felicite. Am izbucnit în lacrimi când l-am văzut. Le mulțumesc pentru tot!

Să trăiesc un astfel de moment, apoi să merg spre Euro 2020... Unii dintre băieții de la City vor fi în lot. Știu că va fi greu pentru ei. Chiar am vorbit după meci, meritau să fie aici”, a mai spus Mount. 

Cele mai tari imagini din partida Manchester City - Chelsea 0-1

+26 FOTO

Atmosferă senzațională înainte de Manchester City - Chelsea

Citește mai multe știri despre Manchester City - Chelsea:

Momente dramatice în City - Chelsea! De Bruyne a ieșit în lacrimi de pe teren

Selena Gomez a creat un scandal înainte de finala Ligii: „Gata, ieși de pe teren!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează