LIGA CAMPIONILOR  ·  REAL - ATLETICO, SÎMBĂTĂ, ORA 21:45, DIGI 1, DOLCE 1, TVR 1, LIVETEXT PE GSP.RO

Recuperaţi-l pe Cristiano! » Real Madrid face imposibilul pentru a-l avea pe Ronaldo la Lisabona

Ronaldo nu vrea să rateze prima sa finală a Ligii la Real Madrid // Foto: Reuters
Ronaldo nu vrea să rateze prima sa finală a Ligii la Real Madrid // Foto: Reuters

Articol de — Miercuri, 21 Mai 2014, 00:00

Sîmbătă, albii se vor ruga ca leziunea musculară a portughezului să nu recidiveze. Cristiano a încercat să joace sîmbătă, cu Espanyol, în ultima etapă din Primera, dar durerile resimţite la coapsa dreaptă nu i-au permis nici să se încălzească pe "Bernabeu".

De atunci, medicii Madridului sînt cu ochii pe el. "Planul CR7", l-a numit Marca. Portughezul a fost menajat luni, iar ieri s-a antrenat separat, după un program special făcut de doctori, un program ce se va repeta azi la centrul sportiv Valdebebas. De-abia mîine se va alătura coechipierilor pe teren, după aterizarea la Lisabona.

"Toţi oficialii Realului s-au gîndit doar la recuperarea vedetei pentru această finală de Champions League cu Atletico", a scris Marca, anunţînd că "Ronaldo va fi sigur în echipă pe «Da Luz»". Cristiano i-a liniştit şi el pe suporteri: "Nu sînt sută la sută refăcut, uneori corpul răspunde negativ după un an de efort continuu, dar totul va fi bine sîmbătă".

Se cer şi 30.000 euro pentru un bilet!
UEFA le-a dat celor două finaliste cîte 17.000 de bilete pentru fani, dar spaniolii vor să umple "Da Luz" sîmbătă şi încă încearcă să achiziţioneze tichete de meci pe internet. Unde s-a ajuns ca un bilet de categoria 1 (cel mai scump, de 390 de euro) să valoreze de 77 de ori mai mult: 30.000 de euro! Atît se cere. Şi, susţine jurnalul madrilen As, unii plătesc aceşti bani: "Se oferă pînă la maşini şi sex pentru bilete".Medicii de la Suceava, indignați că ”suntem puși de conducerea militară să mergem goi prin curte, după ce facem duș”. Ce spune generalul

Libertatea

Comentarii (1)

supersolo  •  21 Mai 2014, 23:03

Eu nu cred ca s-a ajuns la 33.000 € un bilet ...nimeni nu da atat oricat ar fi de patimas...sau fan Real ...Atletico...cel mai scump bilet vandut vreodata la negru...nu a depasit 5.000 €.. pai stii ce casa iti iei in Sspania cu 33.000 €? sau cum e la moda pe aici iti iei o barca si iti mai si raman ....ce aberatie puteti scrie...mama-mama!!!

Vezi toate comentariile (1)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:00 Emisiune TV

La Liga World

Digi 2
19:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:30 Fotbal, Reluare

Barcelona - Atletico Madrid

Digi 2
Program TV complet

Liga 1