INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  COPENHAGA - ASTRA 3-0 (4-1 LA GENERAL)

Rușine pe linie! Astra a fost demolată de FC Copenhaga » Notele + statistica meciului

Articol de GSP - Publicat joi, 04 august 2016 09:11

Astra s-a făcut de râs la returul cu FC Copenhaga. Giurgiuvenii au încasat 3 goluri în prima parte și calificarea a fost compromisă. 

Andreas Cornelius a fost remarcatul partidei. Cu două reușite, acesta a primit nota 8 în Gazeta Sporturilor. 

De partea cealaltă, singurul care a primit notă de "trecere" a fost Lung Junior, 5, în rest, 2, 3, 4 pe linie. Fabricio, Săpunaru, Geraldo și Al. Stan au primit 2. 

 poza11

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (19)
bdgeorge
bdgeorge  •  04 August 2016, 18:13

"Starul" Sapunaru detasat cel mai prost jucator de pe teren..Fabricio si Geraldo au mai incercat au mai sarit la cap au mai respins un balon asta NIMIC ...de credeai ca e balt pe bune si nu ma joc cu cuvintele..

satyricon
satyricon  •  04 August 2016, 15:03
Postat de wertusi pe 04 August 2016, 13:33

Dintre toate campioanele mincinoase Steaua/ FCSB este pe primul loc au irosit campionate bineinteles luate cu valize ptr a face 1 cel mult in UCL in grupe ani la rand .

Bah nu va e rusine?! *** Ce ineptii si minciuni pe banda rulanta puteti scoate ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ticbis
ticbis  •  04 August 2016, 14:28
Postat de wertusi pe 04 August 2016, 13:33

Dintre toate campioanele mincinoase Steaua/ FCSB este pe primul loc au irosit campionate bineinteles luate cu valize ptr a face 1 cel mult in UCL in grupe ani la rand .

Sumudica a avut un mare talent, eu i-l recunosc: i-a prostit pe aia de la Rapid ca e rapidist sadea, desi el isi numara banii din cont in timp ce Rapidul murea sub ochii lui; l-a prostit pe Rednic ca e "cordita" cu el si l-a pus sa stea capra de doua ori in meciurile din play-off, convingandu-l ca doar asa isi va spala imaginea in fata fanilor dupa un sezon lamentabil si ca doar pierderea titlului de catre Steaua ii va salva scaunul; a bagat discursuri anti Steaua la greu pentru a-si atrage simpatia celorlalte echipe din Liga I-a si nu in ultimul rand al presei; i-a prostit pe arbitri si pe oficialii ligii si ai federatiei, a facut pe prostul, pe clovnul, pe Tilica prostul, s-a maimutarit in fel si chip ca la un spectacol de balci ieftin. A obtinut ceea ce si-a propus, dar mai departe golanismele lui nu mai fac nici cat o ceapa degerata. Odata iesit dintre granitele tarii, antrenorul Sumudica nu se mai poate ascunde sub masca bascaliei golanesti de cartier. Rezultatele vorbesc in locul lui. Astra a fost, este si va ramane pentru totdeauna o echipa modesta condusa ca la circ, mult sub ceea ce au reprezentat in istoria recenta a fotbalului nostru alte surogate de campioane de genul Unirea Urziceni, Otelul Galati sau CFR Cluj!

Vezi toate comentariile (19)
Comentează