INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  PSG - BASAKSEHIR

Semnal de alarmă tras de un patron din Liga 1: „Trebuie să facem ceva cu arbitrajul românesc. Domnul Colțescu e tatăl «roșiilor»”

Sebastian Colțescu
Sebastian Colțescu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 decembrie 2020 10:32 / Actualizat miercuri, 16 decembrie 2020 16:57

Valeriu Iftime (60 de ani) a vorbit despre scandalul de rasism provocat de Sebastian Colțescu (43 de ani) la meciul dintre PSG și Bașakșehir, dar și despre partida câștiga de FC Botoșani pe terenul Viitorului, scor 2-1.

Patronul Botoșaniului a tras un semnal de alarmă legat de arbitrii din România. „E un incident care trebuie să ne dea de gândit la modul în care arbitrajul românesc acționează astăzi. Un arbitru din România crede că are dreptul la orice. Ce a facut Colțescu eu nu aș condamna niciodată, dar ce s-a întâmplat acolo ar trebui să ne dea de gândit. 

E vorba de modul în care arbitrul tratează jucătorii în România. Fotbalul nostru este lipsit de spectacol și din cauza arbitrilor. Dacă dă galben în minutul 1... Domnul Colțescu e tatăl «roșiilor», să fim serioși. Trebuie să facem ceva cu arbitrajul românesc la nivel de atitudine”, a declarat Valeriu Iftime la Pro X.

Valeriu Iftime: „Să nu uităm că Viitorul a avut trei bare”

După ce FC Botoșani a învins-o marți seara pe Viitorul, scor 2-1, Iftime consideră că moldovenii au avut norocul de partea lor în meciul de la Ovidiu: „Am jucat bine, dar să nu uităm că ei au avut trei mingi trimise în bară. După atâtea ghinioane, meritam și noi să câștigăm”.

VIDEO. Jose Mourinho reacționează după scandalul provocat de Colțescu: „Doar asta poate face acum”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

EXCLUSIV Planul de milioane al lui Colțescu » Ce are de gând să facă, în cazul în care va fi găsit vinovat de rasism de către UEFA

Marius Șumudică și-a cucerit jucătorii în Turcia: „Îl iubesc, nu am mai lucrat niciodată cu un asemenea antrenor”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
zagna
zagna  •  16 Decembrie 2020, 13:39

Bravo, domn'Presedinte, nu ca MM a-l nost' sa le ei apararea ! Asta este, aroganta brigazii a dus-o in situatia asta, daca realizau ca situatia e critica nu mai dadeau rosu, dar ei sunt mari si tari. Acum sa plateasca ! In campionatu romanesc gesticuleaza si vorbesc cu jucatorii ca boierii cu argatii lor: *** din fata mea, hai pleaca, nu vorbesc eu cu tine, cine esti tu...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează