INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  GRUPA E /MAN. CITY - BAYERN 3-2

Sfatul lui Pep Guardiola după gafa lui Xabi Alonso din City - Bayern: 3-2: ”Să joace cu capul, nu cu picioarele!”

Xabi Alonso (stînga) a înscris primul gol pentru Bayern în Ligă şi a gafat în ziua în care a împlinit 33 de ani // Foto: Reuters
Xabi Alonso (stînga) a înscris primul gol pentru Bayern în Ligă şi a gafat în ziua în care a împlinit 33 de ani // Foto: Reuters

Articol de - Publicat joi, 27 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 26 noiembrie 2014 21:24

Antrenorul bavarezilor nu dramatizează eşecul: ”E bine c-am primit această lecţie acum şi vom învăţa din ea. Sînt însă foarte, foarte mîndru de echipă”.

Xabi Alonso a luat asupra sa vina scurtcircuitului din finalul jocului cu Man. City (2-3). "Gafa mea a ruinat tot", a declarat liderul paselor lungi precise în Ligă, după assistul la golul 2 al lui Aguero.

VIDEO: Vezi AICI golurile meciului!

Pep Guardiola are însă un sfat pentru mijlocaşul spaniol: "Dac-ar juca în bandă, n-ar rezista mai mult de 10 minute. Dar în poziţia lui nu aleargă prea mult şi poate să mai joace ani buni. Trebuie să-şi folosească mai mult capul decît picioarele", spune antrenorul lui Bayern.

Care a surprins şi prin analiza eşecului: "Este bine ce ni s-a întîmplat şi poate ne va servi drept lecţie. Ar fi fost rău dacă pierdeam jucînd prost. Mîine va fi însă o nouă zi, iar eu sînt foarte, foarte mîndru de echipă".

18 meciuri era seria fără eşec a lui Bayern în toate competiţiile pînă la KO-ul cu Manchester City

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
dash.berlin
dash.berlin  •  27 Noiembrie 2014, 10:01

Lasand la o parte gafele lui Boateng si Xabi, Bayern a facut poate cel mai bun meci din acest sezon si asta in conditiile in care printre titulari nu s-au regasit nume ca Muller, Gotze sau Schweinsteiger.Ma gandesc cum va arata echipa in momentul in care vor reveni accidentatii Alaba, Lahm, Martinez, Alcantara sau Badstuber :) o adevarata masina de fotbal spectacol.Mia san Mia !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează