INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FERENCVAROS - DINAMO KIEV 2-2

FOTO Ce eroare! Băluță a greșit la prima fază la debutul în Ligă cu Dinamo Kiev! Din cauza lui a egalat Ferencvaros

Tudor Băluță a debutat în Liga Campionilor în Ferencvaros - Dinamo Kiev 2-2
Tudor Băluță a debutat în Liga Campionilor în Ferencvaros - Dinamo Kiev 2-2

Articol de - Publicat joi, 29 octombrie 2020 10:10 / Actualizat joi, 29 octombrie 2020 10:23

De-abia intrat pe teren, în minutul 89, Tudor Băluță, în vârstă de 21 de ani, s-a poziționat greșit la o lovitură liberă și l-a scos din ofsaid pe Laïdouni, care a reușit assistul la golul de 2-2 al lui Ferencvaros cu Dinamo Kiev.

Împrumutat de Dinamo Kiev de la Brighton până la sfârșitul sezonului, Tudor Băluță a debutat miercuri seară la noua sa echipă, primul său meci în grupele Ligii Campionilor. A intrat în cel mai dificil moment. În final, când Ferencvaros ataca, forțând egalarea, după ce Sidorciuk, căpitanul ucrainenilor, fusese eliminat.

Tânărul de 21 de ani a intrat în minutul 89, în locul lui Șaparenko, tocmai pentru a asigura apărarea rămasă fără „închizător”, cel mai important om al alb-albaștrilor în faza defensivă. Gazdele se pregăteau să execute o lovitură liberă de la 30 de metri. Blažici i-a mișcat mingea lui Mak (fost jucător al lui Luce la Zenit), care a tras la poartă, dar balonul a fost deviat.

Exact atunci, ucrainenii au făcut pasul în față, pentru a-i lăsa pe maghiari în ofsaid. Toți, mai puțin Băluță. Patru adversari ar fi fost afară din joc dacă el s-ar fi poziționat bine. Inclusiv Laïdouni, cumpărat de la Voluntari cu 600.000 de euro. Francezul a preluat și a vrut să șuteze. Mingea a ajuns la ivorianul Franck Boli, care a înscris acrobatic. 2-2.

FOTO Ce eroare! Băluță a greșit la prima fază la debutul în Ligă cu Dinamo Kiev! Din cauza lui a egalat Ferencvaros

Citește mai multe știri din Liga Campionilor:

Seară de vis pentru Manchester United și Marcus Rashford » Englezul, în istoria clubului după hattrick-ul cu RB Leipzig

Semnalul împăcării la Barcelona! Cum au fost surprinși Messi și Koeman, imediat după victoria cu Juventus

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
1177177172317584
Christian Ciuca  •  29 Octombrie 2020, 14:39

e aerian copilu...

doardinamo1948
doardinamo1948  •  29 Octombrie 2020, 13:50

Baluta a fost doar efectul egalării, cauza a fost căpitanul Kievului care a fost eliminat și și-a lăsat echipa in 10 și la cauze cred ca poate fi adăugată și oboseala din finalul meciului. Cu siguranța Băluță are de la cine învață fotbal și dacă asculta atent va progresa mult. Suntem prea pretențioși cu un copil care a jucat 10 minute și nu cred ca a atins mingea.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  29 Octombrie 2020, 12:41
Postat de reteleanu pe 29 Octombrie 2020, 10:38

hai, ca iarasi sarim sa-l desfiintam si pe asta, ca niste buni romani care sunt emotionati pozitiv de necazul altui roman. pur si simplu nu avea inca relatii de joc cu restul defensivei. a fost bagat pentru ca are valoare individuala, dar fotbalul e joc colectiv.

Deocamdată, acest Băluță e un risc pentru antrenorul care-l aduce( mai ales la un club de UCL). Și asta pentru că încă nu a demonstrat nimic. Nici în Anglia, nici în Olanda( la echipe fără pretenții). Poate va ieși ceva din el, dar Lucescu a riscat aducându-și un român care trebuie crescut, în condițiile în care ultrașii îl contestă frenetic. Le dă un motiv în plus ălora. Și tocmai pentru că nu avea relații de joc cu coechipierii, ar fi trebuit să fie un motiv pentru a nu-l introduce în teren pe finalul jocului. S-a văzut ce-a ieșit. Iar eu nu jubilez când le merge rău românilor din străinătate. Dimpotrivă. Dar trebuie să fim și noi și ei realiști. Unele pălării pot fi prea mari.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează