Comentarii (54)
bazinga
bazinga  •  18 Decembrie 2020, 18:58

FORZA COLTESCU !

ionica007
ionica007  •  18 Decembrie 2020, 18:52
Postat de nicuno pe 18 Decembrie 2020, 16:48

Desi Coltescu imi este foarte antipatic de cand a maltratat la Giurgiu pe CFR Cluj, echipa mea de suflet, totusi, din cauza apararii unor principii, l-as sfatui pe Coltescu sa nu accepte medierea si impacarea pe cale amiabila, pentruca daca ar face-o ar accepta toate nedreptatile care i-au fost facute lui si intregii brigazi de arbitri din Romania. 1. A fost acuzat pe nedrept de rasism, fara o judecata si o sentinta a vreunui for juridic, si asta s-a raspandit pe tot globul, si ar ramane cu aceasta vinovatie in mintea multora. 2. UEFA a dat deja sentinta ca brigada de romani sunt vinovati, si Coltescu este rasist atunci cand a acceptat ca cele doua echipe sa nu mai continue partida, anuland intreaga echipa de arbitri romani si trimitand o alta echipa de arbitri (olandezi) pentru a relua a doua zi jocul. UEFA a anulat si deciziile arbitrului roman luate impotriva vinovatilor turci. Prin asta UEFA s-a descalificat singura, incalcand prevederile regulamentului sportiv care reglementeaza o astfel de situatie. UEFA s-a pronuntat fara sa fi facut investigatiile de rigoare si a lua masurile legale care se impuneau. Cu ce drept legal ar incerca acum UEFA sa medieze cele doua parti, cand s-a antepronuntat fara vre-un drept juridic sa pedepseasca o parte, in speta, brigada de arbitri romani, pe care a scos-o din joc precum scoti o masea stricata. Coltescu, precum si intreaga brigada de romani ar trebui sa mearga ferm cu situatia lor la CEDO, sau la Tribunalul International.

Respect!

ionica007
ionica007  •  18 Decembrie 2020, 18:49

Coltescu este pentru mine un arbitru care de multa vreme nu mai are ce cauta in arbitraj. Insa acuzatiile absolut ridicole care i-au fost aduse de niste NIMENI, care pe orice stadion respectabil ar fi fost IMEDIAT evacuati de stewarzi sau de catre fortele de ordine pentru scandalul creat, ma fac sa-i aduc aminte lui Coltescu ca acuzatiile care i-au fost aduse s-au rasfrant in final asupra Romaniei, asupra fotbalului romanesc! Or, in aceasta situatie ORICE PAS INAPOI pe care il face, ORICE POSIBILA IMPACARE duce la o cvasirecunoastere a vinei sale. A venit momentul ca sa-si mai spele din pacate, sa arate lumii ca a fost acuzat pe nedrept, iar cei care au gresit sa plateasca!

steauaeuna
steauaeuna  •  18 Decembrie 2020, 18:42

Mult scandal pentu nimic. Trei etape suspendare din meciurile europene. Hotarasc ei care sa fie alea. Meciurile...

112651963934596
Neagu Mihai  •  18 Decembrie 2020, 18:39

Nu se poate domle,cum adica mediere ? pai vrei sa faca Burleanu,CTP-ul,Geambasu,Naum,ministrul in chiloti si alti "patrioti" infarct ? nu se poate,Coltescu trebuie jupuit de viu in piata publica,spre fericirea acestor hiene care stiu ft bine ca in Romania,negru e o simpla culoare si nu are nimic comun cu "***" sau "***".A trebuit sa vina mari fotbalisti straini sau mari antrenori straini sa spuna ca omul acesta e nevinovat.Daca pina la urma acest om va fi declarat nevinovat ce ne va mai spune apoi CTP-ul sau asa zisul ministru ?! dar asa zisul sef al FRF? vor demisiona?isi vor cere scuze?! crede cineva ca acesti farisei vor avea onoare ..?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

elgabri
elgabri  •  18 Decembrie 2020, 18:35
Postat de andrei.f pe 18 Decembrie 2020, 18:22

Rasiștii turcaleți nu trebuie lăsați să scape, să nu se pună batista pe țambal

Turcii au facut genocid si nu recunosc si ei acuza de rasism !!

elgabri
elgabri  •  18 Decembrie 2020, 18:33

Coltescule mergi pana la capat ca si asa nu ai mult de pierdut dar dovedeste ca UEFA e o organizatie de mafioti care deca nu i ai la mana te mazilesc !!

103538191253799
Paco Raceanu  •  18 Decembrie 2020, 18:28
Postat de alenb pe 18 Decembrie 2020, 16:35

Pai ii face pe ceilalti “nespecialisti” el fiind total pe langa subiect. Nu exista nici un litigiu oficial intre turci si coltescu, exista o procedura disciplinara declansata de UEFA cu privire la respectivele incidente care este cu totul diferit decat un litigiu intre 2 parti, cum gresit isi imagineaza respectivul. Sunt curios cum o scoate UEFA, daca nu-l condamna pe Coltescu inseamna ca turcii chiar s-au retras degeaba si ar fi trebuit penalizati rau, daca-l condamna se duce asta la CEDO si castiga si nu e vb de bani dar inseamna ca judecatiile UEFA cel putin pe cazuri de rasism vor putea fi toate puse la indoiala. Probabil o sa-l suspende modic pentru limbaj nepotrivit nu pentru rasism.

Dac nu exita un litgiu intre parti in cazul de fata, intre cine si cine se mediaza, bai „astia negrii”? Inteleg ca va exprimati fara o minima cultura juridica si literala, dar chiar si fara logica?

caoradea
caoradea  •  18 Decembrie 2020, 18:24
Postat de Gabriela Gabriela pe 18 Decembrie 2020, 17:52

Daca si Romanii sunt rasisti,atunci nu stiu ce sa mai spun despre altii..care intr-adevar au fost si sunt in ocntinuare. Romanul are doar acest spirit al ironiei si autoironiei mai dezvoltat,doar atat si fara rautate.

Da da,care se numeste xenofobie uneori sau poate si rasism alteori.

103538191253799
Paco Raceanu  •  18 Decembrie 2020, 18:23
Postat de alenb pe 18 Decembrie 2020, 16:10

Esti deosebit de idi ot, nu credeam ca exista ca tine. Nu exista nici un litigiu intre 2 parti, ma tam pitule, este vorba de incalcarea sau nu a regulamentelor UEFA ref la rasism si de suspendarea unui meci din decizia unilaterala a unei echipe, ti se pare tie ca e vreun proces juridic intre Coltescu si ala negru pretins discriminat ca sa existe mediere?

In mod normal nu ar trebui sa ma cobor la nivelul unor pliurzi ca tine (eventual doar pentru a-ti spune ca poti sa-ti iei invectivele si sa le adresezi, cadou de Craciun, fiecaruia dintre membrii familiei tale). Apoi, iti recomnad sa nu te mai exprimi in public daca nu ai minime cunostinte despre domeniul in care se discuta. In cadrul procedurilor cu caracter jurisdicțional derulate în fata organismelor specializate ale UEFA, adica proceduri care garanteaza dreptul la aparare al partilor, se soluționeaza litigii de drept sportiv al caror cadru este format, in cazul de fata, din doua parti: autorul presupusei fapte de rasism si victima presupusei fapte de rasism. Dar lucrul asta trebuia sa-l deduci, nimicule, din chiar informatia privind posibilitatea solutionarii cazului prin mediere. Medierea este, prin esenta ei (nimicule!), o institutie juridico-procedurala prin care se soluționeaza intotdeauna un conflict/litigiu intre doua sau mai multe parti. Medierea inseamna demersul de ajungere la un numitor comun, de intelegere, de impacare intre doua sau mai multe parti, fara a se mai analiza fondul problemei. Marea problema a internetului asta este aceea ca a permis oricarui *** functional, ca tine, sa se exprime.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
Comentează