Comentarii (54)
nicuno  •  18 Decembrie 2020, 16:48

Desi Coltescu imi este foarte antipatic de cand a maltratat la Giurgiu pe CFR Cluj, echipa mea de suflet, totusi, din cauza apararii unor principii, l-as sfatui pe Coltescu sa nu accepte medierea si impacarea pe cale amiabila, pentruca daca ar face-o ar accepta toate nedreptatile care i-au fost facute lui si intregii brigazi de arbitri din Romania. 1. A fost acuzat pe nedrept de rasism, fara o judecata si o sentinta a vreunui for juridic, si asta s-a raspandit pe tot globul, si ar ramane cu aceasta vinovatie in mintea multora. 2. UEFA a dat deja sentinta ca brigada de romani sunt vinovati, si Coltescu este rasist atunci cand a acceptat ca cele doua echipe sa nu mai continue partida, anuland intreaga echipa de arbitri romani si trimitand o alta echipa de arbitri (olandezi) pentru a relua a doua zi jocul. UEFA a anulat si deciziile arbitrului roman luate impotriva vinovatilor turci. Prin asta UEFA s-a descalificat singura, incalcand prevederile regulamentului sportiv care reglementeaza o astfel de situatie. UEFA s-a pronuntat fara sa fi facut investigatiile de rigoare si a lua masurile legale care se impuneau. Cu ce drept legal ar incerca acum UEFA sa medieze cele doua parti, cand s-a antepronuntat fara vre-un drept juridic sa pedepseasca o parte, in speta, brigada de arbitri romani, pe care a scos-o din joc precum scoti o masea stricata. Coltescu, precum si intreaga brigada de romani ar trebui sa mearga ferm cu situatia lor la CEDO, sau la Tribunalul International.

Benedic Gabriel Duck  •  18 Decembrie 2020, 16:40

Am scris și postat aici, acun trei zile că UEFA va dori să "pună batista pe tambal" și cred în continuare ca asta se va întâmpla, pentru că noi,alde burleanu,werner, maior și alții de ăștia suntem prea proști. Dar eu cred că fix Coltescu ar trebui să fie cel ce va solicita o anchetă CORECTĂ. Pentru mine,ambele echipe ar trebui să piarda meciul cu 0-3,iar turcii ar trebui excluși vre-o trei ani din Europa.Cat despre "ăla negru",el ar trebui exclus ZECE ani.Si ghici ce,ăia și știu că asta-i cam paște ,că de aici caciuleala cu telefon la Coltescu,cu N'doe(care altfel e simpatic).UEFA nu e mediator,ei trebuie să se pronunțe si să sanctioneze pe cei care au greșit. PUNCT.

alenb  •  18 Decembrie 2020, 13:34

Este incredibil unde s-a ajuns.. Pai ori a fost rasism si atunci cei in cauza trebuie pedepsiti, ori nu a fost si atunci cei care au provocat suspendarea meciului trebuie pedepsiti. Eu unul stiam ca doar arbitrii pot sa suspende meciul iar in cazul in care o echipa refuza sa mai joace suporta consecintele, meci pierdut cu 3-0, puncte luate, supendari drastice pentru cei care au provocat etc.. Meciul se putea relua prin inlocuirea arbitrului suspectat de rasism cu 1 arbitru din camera VAR, deci a fost decizia turcilor de a nu mai juca. Din pacate UEFA este lasa si ipocrita si a facut imediat in pantaloni acceptand rejucarea a doua zi cu alta brigada, deci a admis implicit si fara judecata ca a fost caz de rasism. Acuma le e frica ca se duce arbitrul la CEDO si castiga fara probleme si trebuie sa-i achite despagubiri semnificative, plus imaginea creata ca sunt acuzatii de rasism in fotbal mult prea usor validate. Asa ca se incearca pus batista pe tzambal, dar e penibil..

andrei.f  •  18 Decembrie 2020, 18:22

Rasiștii turcaleți nu trebuie lăsați să scape, să nu se pună batista pe țambal

basistul  •  18 Decembrie 2020, 21:19

Coltescu se bucura de multa simpatie, mai ales in Romania ... nu stiu ce vorbiti! 80% din cei care sunt cababili de opinie ... il sustin pe Coltescu ... ceilalti 20% ... sunt votanti hard-core usr ... care susin orice demers impotriva Romaniei ... nu cnteaza despre ce e vorba ...:))

cornelconasu  •  18 Decembrie 2020, 19:10

Se întâmplă ceva ciudat ! În Romania Colțescu nu se bucură de prea mare simpatie , ba din contră cam toți suporterii își aminte de prostiile pe care el le-a făcut tuturor DAR...un lucru pare că se conturează și anume alianța românilor cu el contra unei Europe simandicoase, habarniste și misogine !!! Această empatie nu este numai formală ci vine pe fondul unei chestii profunde care se numeste....naționalism !!! Bravo ! PS Evident că cei care țin cu dinții de scaune și poziții din FRF si-au dat arama pe față !!!

bazinga  •  18 Decembrie 2020, 18:58

FORZA COLTESCU !

valentindragobete  •  18 Decembrie 2020, 16:34

UEFA vrea sa pună batista pe țambal, fiind evident ca n-a fost vorba de niciun rasism cand, de fapt, " ala negru " vede doar o oportunitate sa se bage si el in seama. Deveniți plictisitori încercând sa țineți cald un subiect fara obiect iar daca ati avea mai multă demnitate profesională l-ati lasă sa moară asa cum si UEFA dorește evident asta !

redterrier  •  18 Decembrie 2020, 15:14

GSP! Poate luati aminte si nu mai cenzurati cuvinte gen N E G R U. Ati fost mai sensibili decat gladiola in gestionarea acestui subiect. Toata presa, FRF, MTS au dar in niste oameni nevinovati. Ar fi bine sa va cereti scuze!

the_fixer  •  18 Decembrie 2020, 19:25
Postat de cornelconasu pe 18 Decembrie 2020, 19:10

Se întâmplă ceva ciudat ! În Romania Colțescu nu se bucură de prea mare simpatie , ba din contră cam toți suporterii își aminte de prostiile pe care el le-a făcut tuturor DAR...un lucru pare că se conturează și anume alianța românilor cu el contra unei Europe simandicoase, habarniste și misogine !!! Această empatie nu este numai formală ci vine pe fondul unei chestii profunde care se numeste....naționalism !!! Bravo ! PS Evident că cei care țin cu dinții de scaune și poziții din FRF si-au dat arama pe față !!!

Corect și bine punctat ! Cu un plus : in cazul unui verdict nefavorabil , Coltescu sa dea in judecată UEFA și FIFA! Sunt sigur ca FRF și LPF merg cu presiuni pe Comtescu! Mafia din fotbalul românesc încă trăiește! Da Webo este negru !

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • •••
  • 6
Comentează