INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LEVERKUSEN - PSG 0-4

VIDEO O să ne lipsească la Mondiale! Zlatan Ibrahimovici a realizat execuţia serii în UCL

Zlatan Ibrahimovici, foto: reuters
Zlatan Ibrahimovici, foto: reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 februarie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 19 februarie 2014 11:36

Zlatan Magnificul! Super-Zlatan! Zlatan Incredibilul! Toate epitetele din lume nu ar putea descrie jocul suedezului din turul optimilor cu Leverkusen. În vîrstă de 32 de ani, atacantul lui PSG a reuşit bijuteria serii: la 2-0 pentru echipa sa, un stîng fulgerător din colţul careului de 16 metri!

Primul a fost golul lui Matuidi, din minutul 3, iar apoi a venit penaltyul executat cu sînge rece de Zlatan Ibrahimovici, în minutul 39. 180 de secunde mai tîrziu, suedezul închidea definitiv gura suporterilor de pe BayArena, atunci cînd reuşea una dintre cele mai frumoase execuţii din această ediţie de Champions League! VIDEO AICI.

Cifrele spun totul. Ibrahimovici a jucat 88 de baloane şi a reuşit 93% din pasele date. 10 goluri în Champions League, 34 în totalul din acest sezon! "A jucat foarte bine, uimitor chiar", a declarat antrenorul Laurent Blanc la finalul partidei.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (1)
nrudolf
nrudolf  •  19 Februarie 2014, 12:01

Buna dimineata ! Categoric o sa ne lipseasca acest corifeu al sportului cu balonul rotund ! Ma intreb retoric,d-na/le juranalist(a) cine va ilumina arsita noptii sud-americane prin ocultismu-i caracteristic ?! Raspunsul la aceasta intrebare il vom afla in luna ciresarului,lipsit de savoarea-i imberba,configurand ce ar fi fost sau mai bine zis cum,prin a Sa prezenta..Ibra Cadabra,Hocus Pocus,Prepa Zlatanus and with a snap of his fingers,we all,wake up..!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează