INTERNATIONAL  »  PRELIMINARII CM 2010  »  COASTA DE FILDEŞ

Drogba: "Ar fi o mare performanţă pentru Coasta de Fildeş să treacă de grupe la Mondial"

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 decembrie 2009 00:00

Atacantul lui Chelsea Londra, ivorianul Didier Drogba, a afirmat că pentru echipa sa va fi o performanţă în cazul în care reuşeşte să treacă de grupele Campionatului Mondial din 2010, dar că poate spera la mai mult la Cupa Africii pe Naţiuni, informează AFP.

"Va fi un Campionat Mondial dificil, vom încerca să trecem de grupe. Ar fi o reuşită pentru o ţară mică precum Coasta de Fildeş. La Cupa Africii pe Naţiuni putem visa mai mult, este o competiţie care ne este mai accesibilă. Trebuie să ne gândim şi la Mondial, este o mândrie să joci în tricoul echipei naţionale", a spus Drogba.

Atacantul ivorian a adăugat că este într-o formă foarte bună în acest moment, fiind alături de Defoe pe primul loc în clasamentul golgheterilor în Premier League. "Campionatul englez este unul lung şi dur. Este bine că echipa mea este în cursa pentru titlul de campioană, este o perioadă fantastică pentru noi. Avem aceeaşi eficacitate de pe vremea lui Mourinho, acelaşi spirit.

Cred că se vor descurca foarte bine şi fără ajutorul fotbaliştilor care vor evolua la CAN", a afirmat acesta, care susţine o campanie de informare privind riscurile îmbolnăvirii cu HIV. "Sida distruge Africa şi oamenii trebuie să se trateze. Ei trebuie să trăiască o viaţă normală. De aceea, am fost mereu prezent când Bono a apelat la mine", a explicat jucătorul.

NewsIn

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
 •  04 Decembrie 2009, 15:25

Analfabetii i si dau cu parerea...Sportul inseamna numai fotbal cu handicapati?

 •  04 Decembrie 2009, 15:02

La ce trupa aveti nu mi se pare o surpriza iesirea din grupe.

bek
bek  •  04 Decembrie 2009, 14:46

NOI NU AVEM NICI UN FOTBALIST DE VALOAREA LUI SI LA CE TARA AU EI ,HMMM ...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează