STRANIERI  ·  FC BRUGES - ANDERLECHT 2-1

A vrut să-l lase pe bancă! Stanciu, nicio schimbare. Joc slab și înlocuit după o oră

Articol de — Luni, 24 Octombrie 2016, 00:00

Și-au cam pierdut răbdarea cu Stanciu. Belgienii l-au ovaționat la debut, i-au dat nota 9 și l-au ridicat în slăvi ca pe Messi.

Doar era cel mai scump fotbalist cumpărat vreodată în ProLeague: 9,8 milioane de euro.

O lună și jumătate albă

După 42 de zile, în care "tricolorul" n-a marcat niciun gol, reușind numai 3 assisturi pe fondul unui joc tot mai plat, tot mai lipsit de strălucire, încrederea s-a diminuat.

Ieri, înaintea "turnirului" de la Bruges, o voce i-a cerut antrenorului alb-violeților să nu-l mai titularizeze. "Dacă Weiler vrea cea mai puternică echipă, atunci ar fi mai bine pentru Stanciu și Anderlecht ca el să rămână pe bancă", l-a sfătuit Wim de Coninck, fost portar al bruxellezilor.

"Aștept mai mult de la el"

Weiler a recunoscut: "M-am gândit și eu la această variantă, să-l țin rezervă acum pe român, însă n-am făcut-o". A mai spus: "Trebuie să-și ridice nivelul, aștept mai mult de la el".

Pe teren, Stanciu aproape că n-a existat. A lipsit la creație, a lipsit la finalizare. "Avem nevoie disperată de român", declarase căpitanul Hanni cu câteva zile în urmă. Nu i-a ajutat. Și, la fel ca la precedentele două meciuri, a fost înlocuit după o oră!

10 meciurifără gol are Stanciu la Anderlecht; încă un joc alb și îl întrece pe Scifo; singura vedetă a clubului din ultimii 40 de ani care a avut nevoie de 11 partide pentru prima reușită

"Marea problemă a lui Stanciu? E epuizat! Am observat și la ultimul meci al naționalei. Testele noastre au arătat că a ajuns pe «roșu», așa că l-am lăsat mai ușor la unele antrenamente"
Rudi Verkempinck, secundul belgian al lui Daum

"Invizibil. Alt joc palid al lui Stanciu. Spectatorii din Bruges l-au luat peste picior când a fost înlocuit: «El e jucătorul de milioane al lui Anderlecht?»"
Het Laatste Nieuws, cotidianMedicii de la Suceava, indignați că ”suntem puși de conducerea militară să mergem goi prin curte, după ce facem duș”. Ce spune generalul

Libertatea

Comentarii (1)

ray51  •  25 Octombrie 2016, 12:12

Doar reprezentantii de varf ai 'generatiei de aur' au rezistat afara. Oare de ce? Sunt multe raspunsuri. Astora din ziua de astazi degeaba le dai. Mai intai banii si p'orma vedem !...

Vezi toate comentariile (1)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:00 Emisiune TV

La Liga World

Digi 2
19:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:30 Fotbal, Reluare

Barcelona - Atletico Madrid

Digi 2
Program TV complet

Liga 1