INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

video AC Milan, pas greșit în lupta pentru titlu! S-a încurcat cu Salernitana, ultima clasată în Serie A » Radu Drăgușin, integralist

AC Milan a terminat la egalitate meciul din deplasare cu Salernitana
AC Milan a terminat la egalitate meciul din deplasare cu Salernitana

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 februarie 2022 00:14 / Actualizat duminica, 20 februarie 2022 00:45

AC Milan a terminat la egalitate meciul din deplasare cu Salernitana, ultima clasată din Serie A, scor 2-2, și a ratat șansa de a se distanța la 4 puncte de Inter, care are și două meciuri mai puțin jucate.

Deși inițial părea o formalitate, având în vedere că a fost un duel între prima și ultima clasată, meciul cu Salernitana s-a dovedit a fi unul foarte complicat pentru AC Milan.

AC Milan, doar 2-2 cu Salernitana

Milanezii au început foarte bine meciul, iar Junior Messias a deschis scorul încă din minutul 7. Brazilianul a preluat o minge de la Theo Hernandez și a șutat puternic pe jos, fără să-i lase vreo șansă portarului.

Contrar cursului jocului, unul în care Milan a avut inclusiv posesia de partea sa, Salernitana a reușit să egaleze printr-un gol superb în minutul 29. Federico Bonazzoli a ajuns primul la o minge respinsă în interiorul careului, a profitat de ieșirea neinspirată a portarului Maignan și a marcat din foarfecă, execuția fiind una superbă.

Din acel moment a urmat un forcing al Milanului, însă Olivier Giroud a ratat o oportunitate uriașă, singur cu portarul. Ocaziile s-au răzbunat, iar Salernitana a trecut în avantaj în minutul 72 prin lovitura de cap foarte bine plasată a lui Djuric.

Rossonerii nu au renunțat însă, iar eforturile au dat roade 5 minute mai târziu, în minutul 77, atunci când Ante Rebic a egalat cu un șut frumos de la distanță.

Chiar și așa, rezultatul de egalitate este unul surprinzător, Salernitana fiind ultima echipă din clasamentul Seriei A. După această remiză, AC Milan a ajuns la 56 de puncte în 26 de meciuri, fiind pe primul loc în Italia. Ocupanta poziției secunde, Inter, are două meciuri mai puțin jucate, dar are 54 de puncte și îi poate depăși pe rivalii din oraș. Podiumul este completat de Napoli, cu 53 de puncte în 25 de jocuri.

Radu Drăgușin, integralist în Salernitana - AC Milan

Radu Drăgușin, fundașul român în vârstă de 20 de ani, a fost integralist în meciul echipei sale cu liderul din Serie A. Drăgușin a avut o prestație solidă, respingând multe baloane din careul propriu. În multe momente ale meciului, fundașul a oferit siguranță și le-a ținut piept atacanților lui Milan.

Citește și alte știri despre fotbalul internațional:

FOTO Povestea fotbalistului cu dublă identitate, care a devenit o legendă în Italia

Manchester City amenință cu tribunalul un club din liga a cincea! Ce i-a enervat pe șefii lui Guardiola

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
godot
godot  •  20 Februarie 2022, 07:39

Drăgușin a făcut față cu brio unui adversar foarte bun. Au jucat cu 3 fundași centrali, chestie care l-a ajutat. Are ezitări, erori de plasament, stângăcii în intervenții, dar toate astea se vor ameliora prin joc. Una peste alta, e singurul jucător român tanar (sub 24) care joacă la un nivel inalt, care reprezintă o speranță. Minte bună, caracter foarte bun, dacă nu se accidentează, e un mare câștig pentru următorii 10 ani.

balotelli
balotelli  •  20 Februarie 2022, 04:12
Postat de Steaua_inseamna_CSA pe 20 Februarie 2022, 00:43

S-a mișcat bine Drăgușin.

Stai liniștit. Nu l-a văzut nimeni. Nici Edi, nici selecționerul de la U21, care-o mai fi și ăla, nici măcar userii de pe site-ul ăsta monden. Toți s-au uitat cu sufletul la graă la reacțiile de după meciul de la Miovina, sa vadă cum îl umilește Becali pe viitorul ginere al lui Flavius Stoican, care, dacă mai vrea o cariera în fotbal, va trebui să-i preia numele alesei sale după cununia civilă. Oricum, numele de Burlacu nu va mai fi de actualitate, situându-se în antagonism cu starea civilă a fotbalistului.

Steaua_inseamna_CSA
Steaua_inseamna_CSA  •  20 Februarie 2022, 00:43

S-a mișcat bine Drăgușin.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close