INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CHINA

VIDEO După Stanciu, și Ronaldo Deaconu a marcat la debutul în China » Gol decisiv pentru echipa sa

Articol de GSP - Publicat joi, 09 iunie 2022 14:17 / Actualizat joi, 09 iunie 2022 15:00

Mijlocașul român Ronaldo Deaconu (25 de ani) a impresionat în China, marcând chiar la debut.

După ce Nicolae Stanciu a marcat marți două goluri pentru echipa sa, și Ronaldo Deaconu, titular pentru Shaanxi Changan, a punctat în prima etapă din liga a doua din China, aducând un punct formației sale.

Suma uriașă de care Barcelona are nevoie urgent » Oficialul catalanilor dezvăluie: „Încercăm să înviem un mort”
BARCELONA
Suma uriașă de care Barcelona are nevoie urgent » Oficialul catalanilor dezvăluie: „Încercăm să înviem un mort”

VIDEO Ronaldo Deaconu, gol la debut în China 

Echipa românului, Shaanxi Changan, a remizat pe terenul echipei Qingdao Jonoon una dintre rivalele la promovare, scor 1-1.

 După ce gazdele au deschis scorul în minutul 52, Ronaldo Deaconu a punctat după doar 3 minute și a stabilit scorul final. Românul a prins un șut de senzație, de la 25 de metri. Mingea l-a depășit de portarul advers, ieșit la marginea careului mic.

În plus, Deaconu a mai creat două faze periculoase, dar colegii săi nu au putut fructifica, din poziții foarte bune, pasele sale.

Ronaldo Deaconu, impresionat de ce a găsit în China 

Recent, într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor, Deaconu dezvăluia cum a fost primit în China și ce l-a impresionat la noua echipă. 

„Totul este extraordinar aici. M-au așteptat cu brațele deschise, mi-au păstrat și tricoul cu numărul 10. Nu mi-a venit să cred. Când am stat trei săptămâni în hotel, în carantină, la Shenyang, un oraș aflat la peste 2.000 de kilometri distanță, mi-au trimis acolo bicicletă și echipamente de pregătire de sală, să fac totuși mișcare în cameră.

 Când am ajuns la echipă, m-au primit foarte bine, toată lumea încearcă să mă ajute să mă acomodez cât mai repede.  Echipa are ca obiectiv promovarea în prima ligă. Avem cele mai bune condiții, o bază senzațională. Aici e un fotbal fizic, de angajament, cu un ritm de joc mai ridicat decât în Liga 1. Totul este foarte intens, dar se pune mare accent și pe jocul combinativ”, spunea Deaconu.

VIDEO Atac la Edi Iordănescu, în direct la GSP LIVE

 Citește și:

Două blaturi stupefiante, cu 41 de autogoluri într-un meci! Arbitrii, implicați și ei!

Ecuador ar putea fi exclusă de la Campionatul Mondial » Italia ar putea profita și ar putea juca în Qatar!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
rilu
rilu  •  09 Iunie 2022, 21:44

Valorea romanilor e de Liga 2... asta e nivelul.

RegeleMihail
RegeleMihail  •  09 Iunie 2022, 15:19

egal cine si unde pleaca, tonul ramane acelasi: "...mai ridicat decât în Liga 1..." si eu credeam ca liga 1 se compara doar cu bundesliga si premier league.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close