INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SERIE A

Vlad Chiricheș, criticat! A fost cel mai slab jucător în ultimul meci al lui Sassuolo + cum s-a descurcat Drăguș la debutul pentru Crotone

Vlad Chiricheș. foto: Guliver/Getty Images
Vlad Chiricheș. foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat luni, 28 septembrie 2020 15:46 / Actualizat luni, 28 septembrie 2020 15:52

Vlad Chiricheș, vinovat la golul primit de Sassuolo în meciul cu Spezia (4-1), a luat nota 5 în Gazzetta dello Sport, fiind înlocuit în minutul 78. Debutul lui Drăguș la Crotone e promițător. 

Vlad Chiricheș e departe de a-i oferi garanții lui De Zerbi. Căpitanul naționalei, din nou titularizat la Sassuolo contra nou-promovatei Spezia (4-1), a avut, iarăși, scăpări în apărare. 

Gazzetta dello Sport i-a acordat nota 5, cea mai mică de la oaspeți: "A opus o rezistență moale în duelurile sale cu Galabinov. Confirmată de greșeala cu capul, după bara transversală nimerită de Locatelli din lovitură liberă", a scris cotidianul roz cu trimitere la scăparea din marcaj la autorul golului Speziei. Aceeași notă a primit-o și în Corriere dello Sport Chiricheș, schimbat la 4-1, în minutul 78, cu Ayhan.

Drăguș a debutat la Crotone: "Mai tenace decât Simy" 

Tot duminică a evoluat alt român, Denis Drăguș, care a primit 5,5 în Gazzetta la debutul în Serie A pentru Crotone, în 0-2 cu Milan. 

"A jucat mai bine decât Pereira. Măcar a încercat de câteva ori să amenințe poarta. Nu e precis, dar pare mai tenace decât Simy". Referirea era la partenerul lui din ofensiva echipei calabreze. Jucătorul împrumutat de la Standard a fost înlocuit în minutul 72

Vlad Chiricheș, criticat! A fost cel mai slab jucător în ultimul meci al lui Sassuolo + cum s-a descurcat Drăguș la debutul pentru Crotone
Denis Drăguș, în meciul Crotone - AC Milan 0-2. foto: Guliver/Getty Images

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

VIDEO Ionuț Radu și George Pușcaș, parteneri într-un business inedit în București! În ce își investesc banii: „Soțiile fotbaliștilor au discount”

Costel Gâlcă, prima reacție după revenirea de senzație cu FC Copenhaga: „Am întâlnit un adversar mare”

SuperOli! Cosmin Olăroiu l-a învins și pe Jordi Cruyff și a calificat-o pe Jiangsu Suning în „sferturile” campionatului chinez

Playtech: Loredana, APARIŢIE WOW! Poza care a şocat internauţii, nimeni nu credea că va face asta. Nu ai voie să ratezi aşa ceva!


Comentarii (4)
parpalache
parpalache  •  28 Septembrie 2020, 19:41

Si la nationala e cel mai slab!Dar vinovati sunt ori Dragos Grigore,ori Nedelcearu!

2133315653607049
Stanislav Gusat  •  28 Septembrie 2020, 18:20

Toată viata lui ii cel mai slab pe unde na jucat și o sa die cel mai slab

amicu
amicu  •  28 Septembrie 2020, 16:53

cum e si la nationala..cel mai slab din aparare. Nu stiu ce va place acest stramb si de ce este el selectionat

Vezi toate comentariile (4)
Comentează