INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STRANIERI

EXCLUSIV Deian Sorescu, absent de la meciul vital din Polonia » GSP a aflat care e motivul

Deian Sorescu / Sursă foto: www.rakow.com / Jakub Ziemianin
Deian Sorescu / Sursă foto: www.rakow.com / Jakub Ziemianin

Articol de - Publicat duminica, 08 mai 2022 15:35 / Actualizat duminica, 08 mai 2022 15:46

Deian Sorescu, 24 de ani, mijlocașul celor de la Rakov, liderul din Polonia, nu va fi pe teren în duelul contra Cracoviei, programat duminica aceasta, de la ora 16:00. Echipa românului e la trei meciuri distanță de un titlu istoric, însă Deian se confruntă cu probleme medicale. 

Transferat pe 21 ianuarie, Sorescu a câștigat Cupa în Polonia și e foarte aproape și de titlu. Totuși, internaționalul absentează de la meciul de astăzi, din cauza unei contracturi. Sorescu ratează astfel confruntarea cu echipa românilor Hanca, Râpă și Virgil Ghiță. Ultimii doi sunt titulari, în timp Hanca e pe bancă.

Deian Sorescu, șanse mari să fie chemat la următoarea acțiune a naționalei

Sorescu se află în vizorul lui Edward Iordănescu pentru meciurile de Nations League din iunie, iar surse din anturajul naționalei asigură pentru GSP.ro că accidentarea mijlocașului nu-i pune în pericol prezența la lot.

Sorescu n-a debutat încă sub comanda lui Edi Iordănescu. Acesta n-a fost convocat inițial pentru partidele amicale cu Grecia și Israel, apoi a fost chemat de urgență la lot, pe fondul problemelor de lot întâmăpinate de „tricolori”. Numai că Deian s-a infectat cu COVID-19 și n-a mai făcut deplasarea în Israel.

12 meciuria jucat Sorescu până acum la Rakow Czestochowa, 9 în campionat (un gol, o pasă decisivă) și trei în Cupa Poloniei (un assist în finală)

Accidentat și operat la umăr, fundașul Bogdan Racovițan nu e nici el în lotul celor de la Rakow Czestochowa.

Dinamo ia bonus pentru succesul lui Sorescu în Polonia

Deian Sorescu a câștigat săptămâna trecută Cupa Poloniei cu Rakow, 3-1 în fața lui Lech Poznan, și e pe locul 1 în campionat. Ioan Becali a dezvăluit de curând că Dinamo va primi bani pentru aceste performanțe.

Sorescu are mari șanse să devină și campionul Poloniei. Cu trei etape înainte de final, Rakow e pe locul 1, cu același număr de puncte ca Lech (65), dar rezultate mai bune în meciurile directe (1-0 și 2-2).

La fiecare succes al său la Rakow, Dinamo mai primește o sumă de bani, a dezvăluit agentul Ioan Becali de curând. „Dinamo are bonus dacă Rakow cucerește titlul și dacă ia Cupa. Plus altul dacă joacă peste 60% din meciuri”, a declarat impresarul la Digi Sport.

Citește și alte știri de actualitate:

Acuzații după meciul României U16: „Stoichiță a dictat din tribună schimbarea numărului 10” » Selecționerul și oficialii FRF se apără: „Nu permit așa ceva”

Helmut Duckadam, întrebat de ce n-a venit la sărbătoarea Stelei din Ghencea: „Am avut ceva mai important” + „Înțepat” de ultrași?!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează