INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  INTERVIU

EXCLUSIV Aventuri din lumea arabă » Ion Marin explică de ce preferă să lucreze în Irak

Articol de GSP - Publicat joi, 21 aprilie 2016 01:00

Ion Marin a lucrat în multe puncte din zona arabă. Și în lux, și la marginea sărăciei. Fie în Kuweit, fie în Emiratele Arabe, fie în Arabia Saudită, fie, recent, în Irak, mai exact în Kurdistan. 

Tehnicianul de 61 de ani povestește ceea ce a văzut în lumea musulmană în care a lucrat și vrea să continue. 

5 echipe a pregătit românul în țările arabe, până acum: Al Ettifaq (Arabia Saudită), Dubai Club (EAU), Al Kuweit (Kuweit), Al Dhafra (EAU) și Zakho (Irak)

Pe cine a înlocuit

“Săpăligă” a preluat echipa de la un alt român, Ilie Stan, care s-a despărţit cu scandal de FC Zakho. Au existat acuze privind salariile cu oficialii din Kurdistan, deși patronul clubului și Salih Jaber, cel care l-a dus acolo, au spus pentru buzaul-sportiv.ro că și-a primit
banii și au trimis săgeţi către fostul stelist. Iar irakienii l-au pus la zid pe Stan, susţinând că ar fi favorizat anumiţi jucători, a informat sportnews.ro la începutul lui 2016.

“La fiecare intersecţie ori la fiecare cap de pod, soldaţi înarmaţi ca de luptă stau și controlează cu atenţie fiecare om, fiecare mașină”. Este un tablou înfricoșător, din Baghdad, Irak, pe care antrenorul Ion Marin l-a trăit de multe ori.

"La Zakho erau trei grupuri, fotbaliști din Kurdistan, din Irak, adică Baghdad și împrejurimi, și trei libieni. Plus un român, Leca. Căpitanul, «Hagi» Jasin, e un băiat nemaipomenit, a legat toată echipa" Ion Marin

În ediția de astăzi a Gazetei Sporturilor puteți citi un amplu interviu acordat de Ion Marin ziarului nostru. De ce nu mai ia în considerare varianta revenirii în Liga 1 și cum arată viața în Irak, ce diferențe sunt față de fotbalul din țările arabe, doar în interviul de azi Puteți răsfoi aici varianta online.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează