INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  NEW YORK CITY

FOTO Alexandru Mitriță și-a cerut iubita în căsătorie » „Barbie” a spus DA

Articol de GSP - Publicat luni, 11 februarie 2019 21:01

Alexandru Mitriță (24 de ani) a cerut-o în căsătorie pe Alesia, partenera lui din ultimii 5 ani. 

Transferat la New York City, Mitriță a revenit în România pentru a da lovitura de start în victoria celor de la CS U Craiova, scor 2-0, în fața campioanei CFR Cluj. 

Cei peste 28.000 de fani prezenți pe Arena „Ion Oblemenco” i-au oferit o primire călduroasă. Nu a fost însă cel mai emoționant moment al serii. După meci, internaționalul român a cerut-o pe cea supranumită „Barbie” în căsătorie. Alesia a acceptat fără să stea pe gânduri.

mitrita +8 FOTO

Vezi și: 

FOTO Mitriță s-a întors în Bănie. Momente emoționante pe „Ion Oblemenco”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  12 Februarie 2019, 09:28
Postat de lionforever pe 12 Februarie 2019, 08:54

Voi ăștia de jigniți prin comentarii ce aveai ma acasa? Miss Venezuela ? Vedeti-vă de bocciile de acasa si lăsați oamenii să-și trăiască viața bai frustratilor!

Eu am normală și naturală, de pildă. Ceea ce nu înțeleg acești tineri este că faptul că obțin efectul contrariu, reușind să devină hidoși prin prelucrarea la nesfârșit a corpului cu care au fost înzestrați. Mitriță- cu pielea mâzgălită, ea- cu operațiile. Asta denotă primitivism spiritual, minte odihnită. Pe la triburile de sălbatici mai vedeai preocupări din astea. Bine, la cât de spirituali mai sunt tinerii de astăzi, nu mai miră nimic.

valu4ever
valu4ever  •  12 Februarie 2019, 09:22

Conteaza foarte mult daca are pe cineva langa el!

lionforever
lionforever  •  12 Februarie 2019, 08:54

Voi ăștia de jigniți prin comentarii ce aveai ma acasa? Miss Venezuela ? Vedeti-vă de bocciile de acasa si lăsați oamenii să-și trăiască viața bai frustratilor!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează