INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Ianis Hagi primește o nouă ofertă din Serie B » Este dorit de una dintre echipele care luptă la promovare

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 decembrie 2017 09:13

Ianis Hagi va părăsi cu siguranță Fiorentina în această iarnă și, în ciuda declarațiilor inițiale făcute de tatăl său, care n-ar fi vrut să-l transfere în Serie B, cel de-al doilea eșalon italian pare opțiunea cea mai probabilă pentru mijlocașul de 19 ani.

Ultima echipă intrată pe fir pentru transferul lui Ianis Hagi este Empoli, grupare care ocupă în prezent locul 5 în Serie B, la cinci puncte în spatele liderului Palermo. 

Impresarul jucătorului, Michele Fratini, a anunțat la un post de radio italian că Empoli a făcut deja o ofertă pentru Hagi jr., iar șansele ca transferul să se concretizeze sunt destul de mari.

Alte variante vehiculate pentru Ianis Hagi sunt împrumutul la Galatasaray, un transfer la Pescara sau o revenire în țară, la FCSB.

"Trebuie să joace. Căutăm o soluție. Nu i s-au dat șanse în aceste 18 luni la Fiorentina. De ce i s-a promis că va juca? Eu am fost de față, mi-au spus că după două, trei luni de formare va juca. Eram încântat, dar nu s-a întâmplat așa. El a pierdut un an și jumătate din cariera lui. Era în primii 100 din lume sub 21 de ani" Gheorghe Hagi

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
948952405252770
Marius Fulea  •  22 Decembrie 2017, 19:04

Cred ca echipele care il vor mai au un loc liber pe banca de rezerve si cea mai buna solutie este pacaliciul Ianis

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  22 Decembrie 2017, 17:57

...minciuni...nu l vrea nimeni decat daca ta su plateste ca sa l ia in lot ...

andrei.33
andrei.33  •  22 Decembrie 2017, 16:04

Vrem cat mai multe stiri cu si despre Hagi jr. si multele oferte pe care le are din serie b, c si d.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează