INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SPANIA

Înlocuitor pentru Gâlcă? Şefii lui Espanyol au contactat un antrenor francez

Costel Gâlcă, ultimele săptămâni la Espanyol
Costel Gâlcă, ultimele săptămâni la Espanyol

Articol de - Publicat duminica, 08 mai 2016 00:00

Șefii lui Espanyol l-au contactat pe antrenorul francez Montanier pentru a-l schimba din vară pe fostul stelist.

Gâlcă nu a scăpat încă de retrogradare, dar poziția lui Espanyol, locul 14, cu 40 de puncte, cinci mai mult decât Gijon, prima sub linie, când mai sunt doar două etape din La Liga, îi dă speranțe românului că va salva echipa alb-albastră. Totuși, drumul lui în Catalunya se va încheia la sfârșitul acestui sezon.

Patronul chinez al clubului, Chen Yansheng, ar fi găsit deja un înlocuitor pentru antrenorul român. Potrivit L'Equipe, Espanyol l-ar fi contactat pe Philippe Montanier. Francezul, 51 de ani, mult mai experimentat decât Costel, a impresionat în Spania, la Real Sociedad, învângând-o de două ori pe Barcelona în perioada 2011-2013. Și tot el este cel care i-a dat aripi lui Griezmann la San Sebastian.

De altfel, Montanier, liber de contract după ce s-a despărțit în ianuarie de Rennes, va fi azi pe Camp Nou. Pentru a asista la ultimul derby catalan al stagiunii, Barcelona - Espanyol.

A căzut fotograful în fața lor

Ieri, Gâlcă s-a întâlnit cu Luis Enrique la "Joan Gamper", centrul sportiv al Barcelonei. Cei doi s-au îmbrățișat, și-au strâns mâinile și s-au pozat cu tricourile echipelor ce se vor înfrunta azi, de la ora 18:00. Dar, înainte ca antrenorii să iasă de pe teren, fotograful Barcei, care voia o ultimă poză cu ei, a alunecat pe gazon și a căzut chiar în fața lor în amuzamentul general.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  08 Mai 2016, 12:34

...da era ceva normal sa l schimbe pe Galca ...obiectivul lui era locul 10 ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează