INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CONFLICT

Marius Niculae, poveste fabuloasă cu Jurgen Klopp: „M-a certat foarte tare! Eu asta i-am spus”

Marius Niculae, 39 de ani, a relatat o anecdotă cu Jurgen Klopp (53), în prezent tehnicianul lui Liverpool, din perioada în care cei doi s-au intersectat la Mainz.
Marius Niculae, 39 de ani, a relatat o anecdotă cu Jurgen Klopp (53), în prezent tehnicianul lui Liverpool, din perioada în care cei doi s-au intersectat la Mainz.

Articol de GSP - Publicat sambata, 31 octombrie 2020 17:39 / Actualizat sambata, 31 octombrie 2020 20:01

Marius Niculae, 39 de ani, a relatat o anecdotă cu Jurgen Klopp (53), în prezent tehnicianul lui Liverpool, din perioada în care cei doi s-au intersectat la Mainz.

  • Klopp şi-a început cariera în antrenorat la FSV Mainz, în 2001, unde a stat până în 2008, când a plecat la Borussia Dortmund;
  • În perioada petrecută la Mainz, Klopp l-a pregătit şi pe Marius Niculae, fostul jucător al lui Dinamo, în stagiunea 2006-2007. „Săgeata” n-a prins decât 6 meciuri în tricoul germanilor;

Marius Niculae, despre conflictul cu Jurgen Klopp: „M-a certat în fața echipei”

„M-am certat la un moment dat cu el. M-a băgat în ultimele cinci minute într-un meci, am scăpat doi contra unul, era deja 2-0 pentru noi, și am preferat s-o iau cu mine și să trag la poartă decât să-i dau pasă colegului care sigur ar fi făcut 3-0.

După meci, m-a luat în fața echipei și m-a certat foarte tare. Mi-a reproșat că trebuia să dau pasă, dar i-am replicat: «Ce să fac dacă mă bagi doar cinci minute? Normal că am vrut să dau gol ca să mă bagi mai mult data viitoare». Mi-a spus că tocmai de asta nu mă va mai băga deloc. 

Era un tip foarte corect și asta am apreciat mereu la Klopp. Mi-a spus că am calitate, că sunt un jucător bun. El avea nevoie de mine 100% apt, dar eu atunci aveam niște probleme. «Eu mă lupt la retrogradare și tu nu ești la 100%», asta mi-a spus. Klopp este un tip care știe să te motiveze, țin minte că ne punea filmulețe motivaționale, punea muzică în vestiare. Într-adevăr, devenea dur când nu mergeau lucrurile”, a declarat Niculae pentru Eurosport.

VIDEO Autoportretul lui Ilie Poenaru: „Îi urmăresc pe Guardiola și Klopp”

Citește mai multe știri de actualitate:

Barcelona, în colaps! » Clubul e amenințat cu FALIMENTUL. Cu cât trebuie redus fondul de salarii

Șumudică rămâne fără victorie în deplasare în noul sezon » Maxim, gol din penalty

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (4)
81mada
81mada  •  31 Octombrie 2020, 20:53

Hai ca usor usor intelegem de ce nu reuseste fotbalistul roman, vezi Codrea, acum Niculae,peste 15 ani ne spune si Ianis!

corvinnus
corvinnus  •  31 Octombrie 2020, 20:37

El este cu adevarat prieten cu fotbalistii. Si nu oricare. Ronaldo :)

1735457746481229
Alexandru Nica  •  31 Octombrie 2020, 20:09
Postat de rammstein_deutschland pe 31 Octombrie 2020, 20:01

Mare jucator ce a fost si asta ...

Te pricepi la fotbal 0, mai bine te-ai uitat la clipuri cu babute care fac zacusca sau pun gogonele. Ce este rau in a aspira si a invata continuu? Ce treaba are jucatorul cu antrenorul, ca antrenor trebuie neaparat sa fii star si viceversa? Mourinho a fost star?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează