INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DRAMA LUI NEŞU

Medicii olandezi au decis » Neşu se va recupera la Utrecht

Fularul și pozele cu Neșu vor fi mutate Foto: Gabriel Berceanu
Fularul și pozele cu Neșu vor fi mutate Foto: Gabriel Berceanu

Articol de GSP - Publicat joi, 09 iunie 2011 00:00 / Actualizat joi, 09 iunie 2011 10:01

După trei săptămîni în care românul a fost paralizat complet, i s-a amenajat un loc în muzeul echipei, lîngă Di Tommaso, fotbalistul lui FC Utrecht care a decedat. Miracolul lui Mihai îi face oficiali să rescrie istoria.


Între varianta recuperării la Amsterdam şi clinica De Hoogstraat din Utrecht, doctorii au hotărît ca românul să fie mutat zilele următoare la centrul medical din oraşul în care e iubit cel mai mult şi unde cei care l-au operat colaborează îndeaproape cu specialiştii în recuperare.

"Mihai are un tonus extraordinar, întreabă în fiecare zi cînd va începe exerciţiile fizice. De fapt, asta i-a uluit şi mai mult pe doctori, faptul că el nici măcar n-a luat în calcul, vreo secundă, că ar putea să nu-şi revină sau să nu mai joace fotbal!", a dezvăluit o asistentă.

Mihai modifică muzeul lui Utrecht
În nou-amenajatul muzeu al clublui FC Utrecht, de la etajul 4 al stadionului Galgenwaard, se găsesc o eşarfă tricoloră cu chipul lui Neşu şi ziarele în care s-a scris despre accidentul lui. Decesul fotbalistului David Di Tommaso, în 2005, i-a făcut pe oficialii batavi să-i rezerve un loc special în acest muzeu. Şocaţi de accidentarea lui Neşu, i-au consacrat acestuia un spaţiu alături de fotbalistul francez care a îndoliat istoria echipei. Rick, ghidul clubului, recunoaşte: "Un om minunat a trăit un miracol, sîntem bucuroşi că va trebui să modificăm această parte a muzeului".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
ordinaru24
ordinaru24  •  09 Iunie 2011, 03:45

ce copii prosti,daca nu avem posibilitatea sa-i crestem asta nu inseamna k ii si omoram sau nu ne pasa de ei,nu mai lasati comenTARII AIUREA;tuturor ne pasa,credeti k daca erau in romania ii impuscam sau ce???avem doctori``iisus pe pamant``dar nu avem conditii,dar de aici si pana la gandirea voastra....

r.gabi
r.gabi  •  09 Iunie 2011, 02:15

Sa le multumim olandezilor pentru gest,pentru grija lor si cred ca romanii si fotbalul romanesc trebuie sa invete multe despre civilizatie si despre profesionalism,despre respectarea valorilor,dar mai ales despre grija pentru ele. Din nefericire,mai este mult pana departe,iar degradarea morala a civilizatiei si a fotbalului romanesc sunt cele mai bune repere. Sunt momente ,tot mai dese, in care imi este cu adevarat rusine fata de ce se intampla cu noi si la noi.

vladutz13
vladutz13  •  09 Iunie 2011, 01:39

Daca te uiti la o poza cu Schut zici ca e o bruta.... dar uite la el ce reactie are. Oare cati fotbalisti romani ar fi gandit asa??? Extrem de putini, intr-o tara care a dat "killeri" profesionisti, rupatori de picioare profesionisti..... nu o sa le dau numele ca nu merita. Insanatosire grabnica Mihaie, hai si cu partea stanga si inainte cu fizioterapia.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează