INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ARANJAMENTE ŞI ÎN LIGĂ?

Mutu a marcat două goluri într-un blat în Ungaria!

Articol de - Publicat joi, 20 mai 2010 00:00

UEFA a demarat o anchetă asupra meciului din grupele Champions League Debrecen - Fiorentina 3-4, jucat în faza grupelor în octombrie. Un joc în care Adrian Mutu a semnat o "doppietta", asupra căruia există suspiciuni legate de pariuri.

 

Cîţiva jucători ai echipei maghiare ar fi participat la manipularea rezultatului, prin intermediul unui impresar al acestora. "O delegaţie a UEFA a fost deja la Debrecen pe 13 mai pentru a asculta mai mulţi fotbalişti. Ancheta e în derulare, nu s-au strîns decît informaţii preliminare", a declarat un oficial al forului continental.

Playtech: Ianis Hagi, cea mai proastă veste. Gerrard a făcut anunțul trist


Comentarii (12)
 •  21 Mai 2010, 08:11
Postat de pe 20 Mai 2010, 18:18

Draga d-le Daniel Scorpie, Ti-am tradus articolul in italiana si il trimit la clubul Fiorentina sa vad daca lor li se pare corect titlul articolului tau. Poate iti da cineva vreo amenda sa nu mai vad tot felul de indivizi ca tine care uita de prezumtia de nevinovatie in favoarea unui clic in plus pt articolul lor. E plina presa de idioti ca tine

Una e ca s-a demarat o ancheta, iar alta ca a fost blat. Unde este etica voastra profesionala? Pentru bani sunteti in stare de orice, ne-ati convins deja. Ati ajuns penibili. Lasati-i pe cei de la UEFA sa-si faca treaba, iar dupa ce se va adeveri blatul sa pomenti de Mutu. Motto: "din ce in ce mai putini cititori ai gsp"

 •  20 Mai 2010, 18:37

nu l-ati simpatizat niciodata pe Adi pentru ca nu miroase a cacareaza; si in consecinta ati mancat rahat de caine si cand a fost si nu a fost cazul; pofta mare scatofagilor

 •  20 Mai 2010, 18:30

poate ma insel eu, dar cred ca fraza asta nu e corecta dpdv gramatical :) "Un joc în care Adrian Mutu a semnat o "doppietta", asupra căruia există suspiciuni legate de pariuri." subiectiva cred ca se numea,daca imi aduca bine aminte, lipseste.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează