INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  MĂRTURIE

Răzvan Lucescu a vorbit în premieră despre accidentul soldat cu decesul unei tinere de 23 de ani: „Ne va urmări toată viața”

Articol de GSP - Publicat luni, 17 ianuarie 2022 00:24 / Actualizat luni, 17 ianuarie 2022 09:50

Răzvan Lucescu (52 de ani), antrenorul lui PAOK, a fost întrebat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D, despre accidentul tragic din 1991. Atunci, o tânără de 23 ani a murit, fiind izbită de autovehiculul condus - oficial - de soția antrenorului, Ana Maria. Victima a traversat neregulamentar, conform autorităților.

Ne-a urmărit toată viața acel accident! Pe soția mea a distrus-o! Am încercat să fiu tot timpul aproape de ea, am încercat să o susțin total, să o ajut să treaca peste. 

Îmi dau seama cât de cumplit a fost pentru familia care și-a pierdut copilul. Sunt lucruri pe care nu le poți repara, n-ai cum să dai timpul înapoi. Trebuie să mergi cu ele toată viața înainte”, a declarat Lucescu.

Tatăl tinerei accidentate mortal: „Răzvan a fost la volan”. Procurorii: „Soția a condus, victima a fost de vină”

Evenimentul Zilei făcea în 2012 o dezvăluire cutremurătoare din viaţa lui Răzvan Lucescu. Antrenorul Rapidului era acuzat de un bărbat că în 1991 a dat cu maşina peste fiica lui de 23 de ani, Georgica Miu. Răzvan Lucescu și soția lui, Ana, fuseseră la ziua lui Vicențiu Iorgulescu și se îndreptau spre casă.

„În dimineaţa zilei de 16 septembrie 1991, în jurul orei 6:30, o fată de 23 de ani traversa DN 1 cu intenţia de a merge la serviciu. Un bolid care se întorcea în Bucureşti rulând cu 103 kilometri la oră prin localitate a spulberat-o. Impactul a fost nimicitor. Fata a zburat zeci de metri, neavând nicio şansă de salvare”, au descris jurnaliştii de la EVZ  contextul în care s-ar fi produs accidentul din Otopeni. Răzvan avea pe atunci 22 de ani.

Lincu Miu, părintele tinerei care și-a pierdut viața, era convins că fostul selecţioner e vinovat de ucidere din culpă: „Lucescu Răzvan a fost la volan. Martorii l-au văzut, a sărit de la volan şi a lăsat-o pe nevastă-sa. S-a dat jos pentru că el n-avea nici permis, era şi băut”.

Răzvan Lucescu a negat la vremea respectivă toate acuzațiile.

Procurorii au dispus neînceperea urmării penale împotriva lui Răzvan Lucescu, care pe atunci era portar la Sportul Studenţesc. Autoritățile au conchis că vinovată în totalitate era victima, pentru că traversa neregulamentar, iar la volan era soția lui Răzvan.

Răzvan Lucescu a vorbit în premieră despre accidentul soldat cu decesul unei tinere de 23 de ani: „Ne va urmări toată viața”
Răzvan și Ana Maria sunt împreună de mai bine de 30 de ani și s-au căsătorit în 2000. Au împreună doi copii: Matei și Maria Luiza

Citește mai multe știri de actualitate:

Adrian Porumboiu, interviu exploziv: „De ce a rezistat doar Becali în fotbal? Fiindcă statul, prin ANRP, i-a făcut lui cadouri, nu nouă!”

Varianta oficială prezentată de CFR Cluj în privința absenței lui Omrani din cantonament + „Divorțul” de Alibec, o certitudine

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (31)
dececartonaselegalbenebaneaza
dececartonaselegalbenebaneaza  •  19 Ianuarie 2022, 13:09
Postat de luciann pe 17 Ianuarie 2022, 10:44

Am prins sfarsitul emisiunii aseara, si am vazut ca Razvan a precizat ca accidentul a fost in afara localitatii! Nu vreau sa-i iau apararea, dar asa a spus el...acum cine minte...nu se stie!

E posibil sa il fi mutat politia cativa metri in afara, dar e clar ca era pe la capatul localitatii. Femeia venea dupa o petrecere si avea ceva viteza. A fost o tragedie oe care nu a vrut-o nimeni. Acum daca asta, mama de copii, intra la puscarie, era de ajutor pentru cineva?? Lucescu e normal sa fi tras sa isi salveze sotia, cum au facut si altii. Eu as face la fel pentru nevasta mea. Mai ales ca nu a vrut nimeni sa faca un rau. Un accident nu e crima. Aaa, daca avea 150 la ora in localitatie, atunci da.

1333731637074876
Costel Gache  •  17 Ianuarie 2022, 20:14

sa fiti blestemati criminalilor ca asa e in tara asta blestemata ,care are bani face ce vrea ca *** de justitie doarmne ,daca aveai 103 km prin localitate cum nu esti vinovat nemernicule

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sextus
sextus  •  17 Ianuarie 2022, 19:30

bineinteles ca victima a fost de vina... dupa ce s-a aflat ca il cheama Lucescu, victima a devenit chiar de doua ori mai vinovata, cand s-a aflat ca de fapt pu.ra.de.lul era la volan victima a fost de 10 ori mai vinovata... eeehhiii... unde va credeti voi aici, ce e sat fara caini !? avem caini la dimano...

Vezi toate comentariile (31)
Comentează