INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANDERLECHT

Stanciu a cerut o discuție cu antrenorul lui Anderlecht: "Joc pe un post cu care nu sunt obișnuit" » Ce răspuns i-a dat tehnicianul

Articol de GSP - Publicat marti, 29 august 2017 12:22

Cele aproape zece milioane plătite de Anderlecht lui FCSB în schimbul lui Nicușor Stanciu l-au făcut pe acesta cel mai scump transfer din istoria belgienilor, însă asta nu i-au asigurat și locul de titular. 

Rezervă neutilizată în ultimul meci de campionat cu Gent, scor 0-0, Nicușor Stanciu n-a mai rezistat și a cerut să aibă o discuție între patru ochi cu antrenorul Rene Weiler pentru a afla dacă acesta se mai bazează pe serviciile românului.

"Am avut o discuţie cu antrenorul, au fost câteva meciuri în care am jucat şi mijlocaş dreapta, post cu care nu sunt obişnuit, dar cert este că mi-a transmis că nu mă va lăsa să plec.

Nici nu se pune problema să mă duc la altă echipă. Mi-a zis că are nevoie de mine şi că se bazează pe mine", a spus Stanciu, conform TV Dolce Sport.

71 de minute
în cele 4 partide a bifat Stanciu în acest sezon

5.500.000 €e cota de transfer a lui Stanciu, conform transfermarkt.de

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
valentinn10
valentinn10  •  29 August 2017, 15:06

Pune mana, piciorul la treaba ca ala nu are nimic cu tine, tu ai, munceste mai mult, imlica-te mai mult si convocarile vin de la sine, nu trebuie sa cersesti, intinde pasul nu mana ca prost n-ai dar n-ai ambitie...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează