INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  WOLFSBURG - STUTTGART 3-1

VIDEO Omul extremelor » După ce a fost excelent etapa trecută, Alexandru Maxim a fost dezamăgitor cu Wolfsburg

Articol de - Publicat duminica, 05 aprilie 2015 11:45

Pe 21 martie, la 3-1 cu Frankfurt, "tricolorul" a înscris şi a pasat decisiv. Pe 4 aprilie, la 1-3 cu Wolfsburg, a fost eroul negativ: gafă la ultimul gol al adversarilor

Pauza pentru "naţională" nu l-a ajutat pe Maxim. Iar Stuttgart a reintrat în spirala eşecurilor. După 3-1 cu Frankfurt acasă, 1-3 la Wolfsburg. VfB e tot "lanternă", cu 23 de puncte, la cinci distanţă de Hannover, ultima care se salvează momentan (locul 15).

Click aici pentru VIDEO!

Pe 21 martie, "tricolorul" a fost omul meciului. A dat un gol, a pasat decisiv şi a contribuit la o altă reuşită a şvabilor. A primit nota 1 în Bild: cea mai mare, "clasă mondială" (6 minimum).

Ieri, a fost a 5-a oară la rînd titular în Bundesliga, dar n-a mai fost şi integralist, ca în precedentele 4 partide. În minutul 87, Huub Stevens l-a chemat pe bancă. Nu-i ieşise nimic pe teren.

Mai mult. Gafase la golul gazdelor, în minutul 76. Cînd portarul Benaglio a degajat, Max şi Romeu îl marcau pe De Bruyne, asigurînd defensiva împotriva contrei rivalilor. Românul a lăsat mingea să cadă în loc s-o respingă departe de zona periculoasă, prima eroare, apoi a încercat să paseze cu capul lîngă propriul careu. A doua greşeală. De Bruyne i-a pasat lui Schurrle şi a fost 3-1!

Alex vs Wolfsburg
87 de minute
4 nota în Bild
58 de mingi jucate
15 dueluri cîştigate
17 dueluri pierdute
2 faulturi suferite

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close