INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AL WASL - AL AIN 2-2

VIDEO Remiză între Olăroiu şi Maradona » Al Ain se apropie de cucerirea titlului în Emiratele Arabe Unite

Al Wasl-Al Ain 2-2
Al Wasl-Al Ain 2-2

Articol de GSP - Publicat luni, 16 aprilie 2012 00:00 / Actualizat luni, 16 aprilie 2012 11:45

Al Ain a remizat, 2-2, pe terenul rivalilor de la Al Wasl şi a făcut încă un pas important spre cîştigarea titlului de campioană din Emiratele Unite Arabe.

Mirel Rădoi a fost titular în formaţia antrenată de Cosmin Olăroiu, pasînd decisiv la primul gol. După meciul încheiat la egalitate, Al Ain se află pe primul loc în clasament cu opt puncte avans faţă de a doua clasată, Al Jazira.

La meciul tur, disputat pe terenul echipei lui Olăroiu, antrenorul român a fost la un pas să-l bată pe Maradona, după ce acesta a provocat un conflict la marginea terenului. Duelul dintre cei doi antrenori a continuat şi înaintea partidei retur, atunci cînd fostul internaţional argentinian l-a atacat dur pe antrenorul român.

Cei doi tehnicieni s-au contrat şi după încheierea partidei. "Pe acest om îl voi felicita doar dacă cîştigă campionatul, altfel nu am nimic să-i spun", a declarat Maradona, în timp ce Olăroiu a explicat că: "Nu voi îngropa secura războiului. Nu merită!"

Citeşte şi: Maradona continuă războiul cu Olăroiu: ”E un golan!”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează