SPORTURI  »  ATLETISM  »  INEDIT

Blestem? Pistorius e ultimul exemplu de vedete sponsorizate de o celebră firmă şi implicate în mari scandaluri

Articol de GSP - Publicat marti, 19 februarie 2013 00:00 / Actualizat marti, 19 februarie 2013 18:31

Sportul continuă să fie bulversat după ce Oscar Pistorius a fost acuzat de asasinarea logodnicei sale, Reeva Steenkamp.

Atletul sud-african se adaugă, astfel, altor staruri implicate în scandaluri uriaşe, toate avînd alt element comun: sînt sponsorizate de aceeaşi firmă de echipament sportiv, ”Nike”.

Sportul continuă să fie bulversat după ce Oscar Pistorius a fost acuzat de asasinarea logodnicei sale, Reeva Steenkamp.

Atletul sud-african se adaugă, astfel, altor staruri implicate în scandaluri uriaşe, toate avînd alt element comun: sînt sponsorizate de aceeaşi firmă de echipament sportiv, ” Nike”.

OSCAR PISTORIUS. Învinuit că şi-a ucis iubita prin împuşcare. Deocamdată, ”Nike” a retras reclama în care sud-africanul era protagonist, numită ”Sînt glonţul de pe ţeavă”.

TIGER WOODS. Accidentul rutier din 27 noiembrie 2009 a scos la suprafaţă ruptura cu soţia sa, din cauza infidelităţilor lui. S-a ajuns la divorţ, iar campionul a renunţat temporar din golf. Mai mulţi sponsori s-au retras, nu şi ”Nike”, care şi-a diminuat însă semnificativ sprijinul financiar.

LANCE ARMSTRONG. Ciclistul american a rămas fără cele 7 titluri la ”Turul Franţei” după ce s-a dovedit că s-a dopat. El şi-a recunoscut apoi fapta. ”Nike” a decis încetarea acordului.

JUSTIN GATLIN. Sprinterul american a fost suspendat în 2006, fiind depistat pozitiv cu testosteron. ”Nike” a oprit contractul pe perioada sancţiunii.

MARION JONES. Acuzată că a folosit steroizi, atleta din SUA a admis ulterior că a consumat astfel de substanţe. ”Nike” a renunţat rapid la înţelegere.

KOBE BRYANT. Baschetbalistul a fost învinuit în 2005 că a violat o tînără de 20 de ani, procesul terminîndu-se printr-un acord financiar cu victima. Cum el nu şi-a pierdut imaginea de sportiv model, ”Nike” nu a reziliat contractul, ci doar l-a diminuat.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
danyun
danyun  •  19 Februarie 2013, 20:20
Postat de red77 pe 19 Februarie 2013, 15:07

tre sa pun pe foc treningul nike pe care il am ca saraca nevasta tremura de cate ori ma vede imbracat cu el ! nu stiam din ce motiv insa citiand ce studii fac gazetarii facuti la norma de la gsp inteleg ! MULTUMESC GPS PENTRU ACEST ARTICOL !!! si nevasta va multumeste ca nu devine o noua elodia ! cred ca de la treningul nike se trage acesta agresivitate ! cand il iau pala adidas devin blajin si miros florile !

:)))))

supermandolar
supermandolar  •  19 Februarie 2013, 17:28
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

pentru acest MONSTRU , s-a crezut deasupra legii , a crezut ca poate face absolut orice ; familia extrem de bogata trage tot posibilul pentru a-l scăpa, au mers până acolo cu manipularea încât au angajat un fost editorialist BBC cunoscut doar ca sa-i spele imaginea și să incerce să convingă opinia publică de faptul că a fost doar un simplu "accident"

cobra234
cobra234  •  19 Februarie 2013, 16:16

SE AMESTECA ENGLEZA CU FRANCEZA,,CHAMBER IN ENGLEZA E TEAVA, SI CHAMBER IN FRANCEZA E CAMERA...DE FAPT UN GHIVECI SAU O TOCANA DE LEGUME

Vezi toate comentariile (8)
Comentează