SPORTURI  »  BOX  »  DRAMĂ

Fiica lui Mike Tyson a încetat din viaţă

Articol de GSP - Publicat joi, 28 mai 2009 00:00

Exodus, fiica fostului pugilist Mike Tyson, a murit marţi noapte la o zi după ce se ştrangulase accidental cu un cablu al unui aparat de gimnastică. Copila în vîrstă de patru ani a fost găsită, luni, de fratele său lîngă un aparat de gimnastică cu un cablu în jurul gîtului. Fostul campion al greilor, Mike Tyson, se afla la Las Vegas în momentul producerii acestui accident, dar a plecat imediat spre Phoenix după aflarea veştii.

Playtech: Ramona Olaru a divulgat SECRETUL Mykonosului. Ce fac româncele când vin miliardari cu iahtul acolo: ”Da, asta se întâmplă”


Comentarii (6)
 •  28 Mai 2009, 08:34

CADOURI SI GADGETURI UNICE IN ROMANIA CU PRETURI REZONABILE.CADOURI PENTRU TINE SI PRIETENII TAI! WWW.PARADACADOURILOR.COM

 •  28 Mai 2009, 06:16

crack puilor, crack! nu cumva sa puneti mina sau b.o.t.u.l, pe asa ceva. Sint multi artisti, sportivi etc, care s-au distrus asa! nu vorbesc prostii, am vazut cu ochii mei unde duce! nici macar H nu e asa cumplita!

 •  28 Mai 2009, 05:37

MARE TRAGEDIE...SUPERVIZIA POATE A LASAT DE DORIT...MARE PACAT...COPILA DE 4 ANI....S-O DUCA D-ZEU PE BINE...GREU DE IMAGINAT PRIN CE TRECE TYSON ACUM..........DAR SA VEZI COMENTARII DE GENUL AFISATE DE rapidistcosty,Cumatru, stelistul07 si cristian.klasici .... E INFIORATOR, CUTREMATOR....SI DEZGUSTATOR.....I-MI ESTE SCARBA DE COMENTARII DE GENUL ACESTORA ENUNTATI...OAMENI FARA PILDA, OAMENI AI NIMANUI, INDIVIZI CE FAC UMBRA PAMANTULUI(M.PREDA)..PACAT DE BIATA COPILA!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează