SPORTURI  »  BOX  »  PRIETENII LUI OVIDIU

Ai ratat ediția specială cu Rudel Obreja? Miercuri, de la ora 20:00, dezvăluiri în exclusivitate: „Klaus Iohannis e un penal! Suntem niște idioți!”

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 mai 2020 21:00

Rudel Obreja, fostul președinte al Federației Române de Box, a acceptat o dezbatere cu toate cărțile pe față la "Prietenii lui Ovidiu". Emisiunea a fost difuzată pentru prima dată în ianuarie 2020.

Fostul șef al boxului românesc a fost condamnat în 2018 la 5 ani de închisoare pentru evaziune fiscală în dosarul "Gala Bute", o anchetă pornită de jurnaliștii de investigație ai Gazetei Sporturilor. A fost eliberat după 7 luni în spatele gratiilor, după ce a invocat alcătuirea ilegală a completurilor de 5 judecători.

A fost o ediție specială de o oră, în care Obreja face o serie de dezvăluiri explozive și lansează atacuri fără precedent pe scena sportivă și politică din România!

  • Care erau condițiile în pușcărie și cu cine a stat în celulă?
  • Cine și unde i-au cerut să o "toarne" pe Elena Udrea?
  • Care este relația pe care o are cu Traian Băsescu?
  • Ar organiza din nou „Gala Bute”?
  • În ce relații a rămas cu Elena Udrea și Lucian Bute?
  • Ce spune despre boxul și sportul românesc?
  • Care au fost problemele de la AIBA și de ce a fost suspendat?
  • Ce discuții a avut cu oameni din DNA pentru a scăpa de pușcărie?
Ai ratat ediția specială cu Rudel Obreja? Miercuri, de la ora 20:00, dezvăluiri în exclusivitate: „Klaus Iohannis e un penal! Suntem niște idioți!”

Unde poți urmări show-ul de miercuri seară, care va începe la ora 20:00:

Noul format video lansat de Ovidiu Ioanițoaia pentru publicul Gazetei se bazează pe dialoguri ample cu personalități marcante din sportul românesc. Aparițiile săptămânale (în fiecare miercuri, de la ora 20:00, pe www.GSP.ro) sunt găzduite de ultramodernul studio video din redacția Gazetei.

CITEȘTE ȘI:

GSP are bilanțul financiar al lui CFR Cluj: cifre fantastice și încasări record prin care o umilește pe FCSB!

Măștile pentru COVID-19 pot crea probleme pentru pielea feței » Avertismentul medicilor + 8 sfaturi esențiale: fără gumă de mestecat și fără machiaj

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
513010058870127
Pop Vasile  •  06 Mai 2020, 14:57

*** *** . Eu nu ma consider asa . Si sint sigur ca nici altii nu sint . Asa ca fa bine si vorbeste doar in numele tau !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

120893399127675
Stelianos Stelu  •  05 Mai 2020, 22:43

Kw johannis ,penal?Maaah penal e ala care fura impreuna cu udrea din banii galei bute...Asdar mucles ticalosule????Sper sa te intorci acolo unde ti e locul.La tuhaus!Ptr ca si conationalii trebuie sa faca bulau,nu?Mai ales ei! !

108100826497087
Ioan Bratu  •  03 Mai 2020, 17:59

Dle OVIDIU, asemenea hoti ai prieteni, cu asemenea personaje iti mai menti rating-ul, stiam ca esti securist dar nu-ti da arama pe fata cu asemenea prieteni. AU FOST BANI DIN FONDURI EUROPENE PE CARE DUPA POPORUL ROMAN LEA SUPORTAT SAU NU ?

Vezi toate comentariile (12)
Comentează