SPORTURI  »  HANDBAL  »  CAMPIONATUL MONDIAL DE HANDBAL

Atac după sfîrșitul CM de handbal! "S-a făcut o mare nedreptate! Sîntem prea mici pentru un război așa mare"

Articol de GSP - Publicat luni, 21 decembrie 2015 14:01

Cristian Gațu crede că s-a făcut o nedreptate atunci cînd Paula Ungureanu nu a fost inclusă în echipa turneului alături de Valentina Elisei și Cristina Neagu. 

"Cristina Neagu și Valentina Elisei sînt în echipa ideală grație jocului minunat pe care l-au făcut. E o mare nedreptate cu Paula Ungureanu. Nu înțeleg de ce nu e. Cred că sîntem prea mici pentru un război atît de mare. Neagu e de departe cea mai bună jucătoare a turneului. După acest Mondial, șansele să mergem la JO sînt foarte mari, deși grupa nu e ușoară", a zis Cristian Gațu.

România a terminat Campionatul Mondial pe locul 3 după ce a cîștigat finala mică împotriva Poloniei, scor 31-22. 

Echipa turneului:

Portar: Tess Wester – Olanda
Extremă dreapta: Jovanka Radicevici – Muntenegru
Inter dreapta: Nora Mork – Norvegia
Centru: Stine Oftedal – Norvegia
Pivot: Heidi Loke – Norvegia
Inter stînga: Cristina Neagu – România
Extremă stînga: Valentina Ardean Elisei – România

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (41)
138672209828437
Gelu Oanca  •  21 Decembrie 2015, 20:39

Tadici de rusine trebuie sa stea numai in casa. Cum sa le faca betive pe fete e un COMUNIST ipocrit.

1539659249688226
Larry Crist  •  21 Decembrie 2015, 20:18
Postat de agiler pe 21 Decembrie 2015, 15:10

WoW astia de la IHF sunt ridicoli pana la Dumnezeu cum sa pui portarul olandei cel mai bun de la mondial ptiu piei drace.Bine ei au facut tot posibilul sa nu il castigam noi asa ca nu ma mira.Daca s-ar face si la astia un control ca la FIFA ar iesi urat rau de tot.

Sunt dinamovist dar te invit sa citesti ce a scris Adi stelistul. Cu e echipa de descultze sa ajungi in finala, sunt ceva merite si acolo. Ca doar nu i-au ajutat arbitrii in fiecare meci, chiar daca ai avut traseu mai usor. Uita-te la procentul mingilor aparate....aaa, ca acu' stam si ne gandim ca n-a aparat suturile Cristinei, Katarinei s.a.m.d.....mai facem un clasament peste vreo doi ani.....dar il contestam si p-ala... Respect pentru acest antrenor, ne-a cam incurcat el, vorba lui Tadici, ca noi am fi fost ''fericiti'' cu locul 7 si ele au castigat medalia de bronz.....de aici si bulversarea....am scris mai sus despre bulversare. Felicitari inca odata, meciuri memorabile, ma bucur ca lea-m urmarit!

sarliculibali
sarliculibali  •  21 Decembrie 2015, 18:04

http://de-de.globaldebts.com/salary/for-Handball-players-68393/2008/ Average in Germania, in 2008.

Vezi toate comentariile (41)
Comentează