SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL

Cristina Neagu, lovitură de imagine după meciul colosal din Danemarca! A devenit ambasadorul unei bănci importante din România

Cristina Neagu
Cristina Neagu

Articol de - Publicat luni, 21 septembrie 2020 12:29 / Actualizat luni, 21 septembrie 2020 17:23

Cristina Neagu este un model pentru toată lumea, iar notorietatea pe care o are i-a adus jucătoarei de 32 de ani de la CSM București mai multe contracte de publicitate.

În ultimii ani, Cristina a fost contactată de mai multe companii interne și internaționale pentru a-și asocia imaginea, iar handbalista a acceptat. Cel mai recent contract este cel cu BRD, una dintre cele mai mari bănci din România.

"Mă bucur să reprezint BRD, un suporter constant al sportului, și în special al handbalului românesc, o companie care, ca și mine, crede că viitorul este pe atât de plin de reușite pe cât de mult efort pui în fiecare pas, că nimic nu vine fără muncă asiduă și fără oamenii de lângă tine, cei care cred în tine în orice împrejurări, și care, prin încrederea lor, te împing înainte, în fiecare zi, ajutându-te să-ți atingi potențialul maxim", a declarat Cristina Neagu la semnarea parteneriatului.

Cristina este un extraordinar ambasador al României. Am avut plăcerea să o cunosc și sunt impresionat de puterea ei de muncă, de perseverența și seriozitatea ei. Avem toată admirația pentru tot ce a reușit să facă, trecând peste toate adversitățile și momentele dificile.
Francois Bloch, CEO al BRD

Din primele informații, Cristina Neagu va reprezenta banca într-o serie de proiecte de responsabilitate socială și de comunicare instituțională.

Primul contract a fost cu Tedi

Cristina este imaginea Tedi în România, producător de sucuri pentru cei mici. Aceasta s-a alăturat și proiectului "Start la mișcare cu Tedi", un program care și-a propus să încurajeze sportul, mișcarea și un stil de viață sănătos în rândul copiilor. Proiectul a reprezentat o campanie socială care s-a adresat și părinților spre a conștientiza importanța sportului pentru dezvoltarea și sănătatea copiilor.

Cristina Neagu, lovitură de imagine după meciul colosal din Danemarca! A devenit ambasadorul unei bănci importante din România

Imaginea internațională pentru Red Bull

În luna februarie 2018, Cristina a semnat cel mai important contract de imagine, cu producătorul de băuturi energizante Red Bull. Aceasta a participat deja la mai multe acțiuni internaționale. Prima acțiune a fost în iulie, pe circuitul Red Bull Ring din Spielberg, Austria, când Cristina a avut ocazia să testeze o zi întreagă mașini cu mulți cai-putere, fiecare cu proprietățile sale de a-ți ridica pulsul și nivelul de adrenalină.

Cristina Neagu, lovitură de imagine după meciul colosal din Danemarca! A devenit ambasadorul unei bănci importante din România

Are și alte parteneriate importante

Cristina a semnat în octombrie 2018 un contract cu DB Schenker, o companie de logistică și transport din România, iar octombrie 2019 a semnat un alt parteneriat de imagine cu Kaufland, lider pe piața de retail de la noi.

Adrian Vasile, cât de greu este să o antrenezi pe Cristina Neagu

CITEȘTE ȘI:

ESBJERG - CSM BUCUREȘTI 29-30. Cronica partidei: „Se mai întreabă cineva după meciul ăsta de ce Neagu ia 17.000 de euro lunar?”

ESBJERG - CSM BUCUREȘTI 29-30 Victorie dramatică pentru CSM București în Liga Campionilor! Neagu, reușită decisivă în ultima secundă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
131668434566273
Razvan Mihailescu  •  21 Septembrie 2020, 13:09

Antrenorule joaca cu extremele, ai 2 campioane ce și le ar dorii orice echipa, dacă t i frica sau nu știi lasa pe altul, cu stilul asta numa pe mijloc t i se va infunda la un moment dat. Ai echipa de primele 4

1391972634181505
Adrian Popescu  •  21 Septembrie 2020, 13:03

Oamenii mari atrag firme importante...Respect Cristina

Vezi toate comentariile (2)
Comentează